Getafe CF Trabzonspor maçı biletleri satışa çıktı

Trabzonspor 11.09.2019 - 10:32, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Getafe CF Trabzonspor maçı biletleri satışa çıktı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağımız Getafe CF maçı misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulmuştur.
Getafe CF Trabzonspor maçı biletleri satışa çıktı   Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Getafe CF maçı misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulduğu duyuruldu.   230 TL’den fiyatlandırılan ve sınırlı sayıda olan müsabaka biletlerinin satışı, ‪17 Eylül Salı günü 17.00’ye kadar devam edecektir.   Toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek, bir kişi sadece bir adet bilet satın alabilecektir. Ayrıca taraftarlarımızın bilet satışı için e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan tüm bilgileri (Ad – Soyadı, Doğum Yeri ve Tarihi, Uyruk ve TC Kimlik No) eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek, bilet satışı gerçekleştirilemeyecektir.   Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak, nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir. Taraftarlar internet üzerinden satın aldığı biletini, müsabaka günü İspanya saatine göre ‪12:00 – 17:00 saatleri arasında e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde belirtilen Tienda Oficial Getafe Club de Fútbol adresinden, e-mail adresine gönderilen belgeyle birlikte kimliklerini ibraz etmek suretiyle alabileceklerdir.   Dikkat edilecek hususlar;   - Misafir takım tribününe girecek taraftarlar İspanya polisi eşliğinde topluca stadyuma götürüleceklerdir. Biletlerini alan taraftarların münferiden stadyuma gitmemeleri, toplanma noktasında beklemeleri gerekmektedir.   - Müsabakayı izlemek isteyen taraftarların maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.   - Taraftarların güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüs ile gelmeleri gerekmektedir.   - Stadyuma meşale, maytap vb. yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. UEFA’da bulunan daha önceki maçlardan mevcut dosyalarımız nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında Bordo Mavili kulübe saha kapatmaya kadar varabilecek yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca İspanya kanunları ve spor mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir.   - Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı mesaj içeren pankart, bayrak vs. stadyuma sokulması, tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.  
UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağımız Getafe CF maçı misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulmuştur.

Getafe CF Trabzonspor maçı biletleri satışa çıktı

 

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Getafe CF maçı misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulduğu duyuruldu.

 

230 TL’den fiyatlandırılan ve sınırlı sayıda olan müsabaka biletlerinin satışı, ‪17 Eylül Salı günü 17.00’ye kadar devam edecektir.

 

Toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek, bir kişi sadece bir adet bilet satın alabilecektir. Ayrıca taraftarlarımızın bilet satışı için e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan tüm bilgileri (Ad – Soyadı, Doğum Yeri ve Tarihi, Uyruk ve TC Kimlik No) eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek, bilet satışı gerçekleştirilemeyecektir.

 

Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak, nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir. Taraftarlar internet üzerinden satın aldığı biletini, müsabaka günü İspanya saatine göre ‪12:00 – 17:00 saatleri arasında e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde belirtilen Tienda Oficial Getafe Club de Fútbol adresinden, e-mail adresine gönderilen belgeyle birlikte kimliklerini ibraz etmek suretiyle alabileceklerdir.

 

Dikkat edilecek hususlar;

 

- Misafir takım tribününe girecek taraftarlar İspanya polisi eşliğinde topluca stadyuma götürüleceklerdir. Biletlerini alan taraftarların münferiden stadyuma gitmemeleri, toplanma noktasında beklemeleri gerekmektedir.

 

- Müsabakayı izlemek isteyen taraftarların maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.

 

- Taraftarların güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüs ile gelmeleri gerekmektedir.

 

- Stadyuma meşale, maytap vb. yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. UEFA’da bulunan daha önceki maçlardan mevcut dosyalarımız nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında Bordo Mavili kulübe saha kapatmaya kadar varabilecek yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca İspanya kanunları ve spor mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir.

 

- Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı mesaj içeren pankart, bayrak vs. stadyuma sokulması, tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.