Galatasaray Trabzonspor Maçı VAR Hakemi Belli Oldu

Trabzonspor 10.02.2019 - 11:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Galatasaray Trabzonspor Maçı VAR Hakemi Belli Oldu

Galatasaray Trabzonspor Maçı VAR Hakemi Belli Oldu   Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bu akşam T.T.Arenada Galatasaray ile karşılaşacak.   Bu akşam Saat 19.00'da başlayacak mücadelenşn hakemi Ümit Öztürk.Yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak bu zorlu müsabakanın Video Yardımcı Hakem'i ise Bülent Yıldırım oldu.   Karşılamanın VAR Hakemi Belli Oldu  TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bulunan VAR merkezinde AVAR olarak da Serkan Tokat ve Kemal Yılmaz eşlik edecek.

Galatasaray Trabzonspor Maçı VAR Hakemi Belli Oldu

 

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bu akşam T.T.Arenada Galatasaray ile karşılaşacak.

 

Bu akşam Saat 19.00'da başlayacak mücadelenşn hakemi Ümit Öztürk.Yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak bu zorlu müsabakanın Video Yardımcı Hakem'i ise Bülent Yıldırım oldu.

 

Karşılamanın VAR Hakemi Belli Oldu 

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bulunan VAR merkezinde AVAR olarak da Serkan Tokat ve Kemal Yılmaz eşlik edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.