Engelliler dernek çatısı altında buluştu

Yaşam-Çevre 20.06.2018 - 08:51, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Engelliler dernek çatısı altında buluştu

Engelliler dernek çatısı altında buluştu       TRABZON (AA) - Trabzon Ortahisar Belediyesi İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği açıldı.     Derneğin açılışını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti milletvekili adayı Bahar Ayvazoğlu, dernek üyeleri ve engelliler yaptı.     Başkan Genç ve aday Ayvazoğlu, açılış sonrası derneği gezerek, faaliyetler hakkında Dernek Başkanı Ömer Ayar'dan detaylı bilgi aldı.   Derneğin açılışından duyduğunu mutluluğu ifade eden Genç, "Başkan olarak seçilmeden önce sizleri ziyaret edip, mekanlarınızı gördüğümde üzüntü duymuştum. Ve kendimi o yıllarda sizlerden sorumlu htim. O sorumlulukla birlikte sizlerden aldığım yetkiyle bu yıl sonu tamamlanacak olan belediye binamızda şehit aileleri derneği ve engelli derneklerine yeni mekanlar oluşturuyoruz." dedi. Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da engellilere ayrı bir önem verdiğine dikkat çekerek, Ortahisar Belediyesi bünyesinde özel sporcular yetiştirdiklerini ifade etti.     Ayvazoğlu ise engellilerin yaşadığı sorunları yakından takip ettiğini ve bildiğini söyleyerek, "Eğer bundan sonrada Allah nasip ederde sizlerin desteğiyle mecliste milletvekili olarak görev alırsam özellikle dezavantajlı gruplarla ilgili çok önemli çalışmalar yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu Trabzon'un milletvekili olarak sizlerle istişare ederek sorunlarınıza hep birlikte çözüm arayarak, mecliste sesiniz olmaya çalışacağım." diye konuştu.     Başkanı Ayar da dernek hakkında bilgi vererek, 1978 yılında kulüp olarak başladıkları çalışmalarına sanatsal, kültürel ve spor faaliyetleri kapsamında devam ettiklerini belirtti. Yıllar içerisinde bir çok sporcu yetiştirdiklerini söyleyen Ayar, "Milli takıma futbolcu yetiştirdik. Başkanımızın hem engelli arkadaşlarımıza hemde kulübe maddi manevi büyük destek verdi. Dernek artık belediye bünyesinde hizmet verecektir." dedi.

Engelliler dernek çatısı altında buluştu

 
 
 
TRABZON (AA) - Trabzon Ortahisar Belediyesi İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği açıldı.
 
 
Derneğin açılışını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti milletvekili adayı Bahar Ayvazoğlu, dernek üyeleri ve engelliler yaptı.
 
 
Başkan Genç ve aday Ayvazoğlu, açılış sonrası derneği gezerek, faaliyetler hakkında Dernek Başkanı Ömer Ayar'dan detaylı bilgi aldı.
 
Derneğin açılışından duyduğunu mutluluğu ifade eden Genç, "Başkan olarak seçilmeden önce sizleri ziyaret edip, mekanlarınızı gördüğümde üzüntü duymuştum. Ve kendimi o yıllarda sizlerden sorumlu htim. O sorumlulukla birlikte sizlerden aldığım yetkiyle bu yıl sonu tamamlanacak olan belediye binamızda şehit aileleri derneği ve engelli derneklerine yeni mekanlar oluşturuyoruz." dedi.
Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da engellilere ayrı bir önem verdiğine dikkat çekerek, Ortahisar Belediyesi bünyesinde özel sporcular yetiştirdiklerini ifade etti.
 
 
Ayvazoğlu ise engellilerin yaşadığı sorunları yakından takip ettiğini ve bildiğini söyleyerek, "Eğer bundan sonrada Allah nasip ederde sizlerin desteğiyle mecliste milletvekili olarak görev alırsam özellikle dezavantajlı gruplarla ilgili çok önemli çalışmalar yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu Trabzon'un milletvekili olarak sizlerle istişare ederek sorunlarınıza hep birlikte çözüm arayarak, mecliste sesiniz olmaya çalışacağım." diye konuştu.
 
 
Başkanı Ayar da dernek hakkında bilgi vererek, 1978 yılında kulüp olarak başladıkları çalışmalarına sanatsal, kültürel ve spor faaliyetleri kapsamında devam ettiklerini belirtti.
Yıllar içerisinde bir çok sporcu yetiştirdiklerini söyleyen Ayar, "Milli takıma futbolcu yetiştirdik. Başkanımızın hem engelli arkadaşlarımıza hemde kulübe maddi manevi büyük destek verdi. Dernek artık belediye bünyesinde hizmet verecektir." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.