Emekliler Bayram ikramiyesini ve zamlı aylıklarını birlikte alacak ödemeler başladı

Ekonomi 17.07.2020 - 13:42, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Emekliler Bayram ikramiyesini ve zamlı aylıklarını birlikte alacak ödemeler başladı

Kurban Bayramı ikramiyelerini alacak emeklilerin zamlı aylıklarla beraber ilk ödemeleri bugün başladı
Emekliler Bayram ikramiyesini ve zamlı aylıklarını birlikte alacak ödemeler başladı   17-29 Temmuz arasında Kurban Bayramı ikramiyelerini alacak toplamda 12 milyon emeklinin ilk ödemeleri bugün başladı.   , Bağ-Kur ve Emekli sandığı olmak üzere toplamda yaklaşık 12 milyon emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ödemeleri bugün başladı. SSK 17-26 TEMMUZ, BAĞ-KUR 25-28 TEMMUZ ARASI SSK emeklilerinin ödemeleri 17-26 Temmuz tarihleri arasında yapılırken, Bağ-Kur emeklileri ise ödemelerini 25-28 Temmuz tarihleri arasında alacak. Yapılan tarih düzenlemesi ile emeklilerin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamalarının önüne geçilecek. İkramiyeler zamlı emekli aylıkları ile birlikte hesaplara yatırılacak. EMEKLİ SANDIĞI KAPSAMINDAKİLER TEMMUZ AYI FARKINI İKRAMİYEYLE BİRLİKTE ALACAK Emekli Sandığı kapsamındakilere ise temmuz ayı farkları ile ağustos aylıkları da Kurban Bayramı ikramiyeleri ile aynı gün ödenecek. Ziraat Bankası'ndan her ayın 1'inci ve 2'nci gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz'da, 3, 4 ve 5'inci günlerinde aylıklarını alanlara da 29 Temmuz'da ödeme yapılacak. Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilerin ödemeleri ise 28 Temmuz'da hesaplarına yatırılacak.
Kurban Bayramı ikramiyelerini alacak emeklilerin zamlı aylıklarla beraber ilk ödemeleri bugün başladı

Emekliler Bayram ikramiyesini ve zamlı aylıklarını birlikte alacak ödemeler başladı

 

17-29 Temmuz arasında Kurban Bayramı ikramiyelerini alacak toplamda 12 milyon emeklinin ilk ödemeleri bugün başladı.

 

, Bağ-Kur ve Emekli sandığı olmak üzere toplamda yaklaşık 12 milyon emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ödemeleri bugün başladı.

SSK 17-26 TEMMUZ, BAĞ-KUR 25-28 TEMMUZ ARASI

SSK emeklilerinin ödemeleri 17-26 Temmuz tarihleri arasında yapılırken, Bağ-Kur emeklileri ise ödemelerini 25-28 Temmuz tarihleri arasında alacak.

Yapılan tarih düzenlemesi ile emeklilerin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamalarının önüne geçilecek. İkramiyeler zamlı emekli aylıkları ile birlikte hesaplara yatırılacak.

EMEKLİ SANDIĞI KAPSAMINDAKİLER TEMMUZ AYI FARKINI İKRAMİYEYLE BİRLİKTE ALACAK

Emekli Sandığı kapsamındakilere ise temmuz ayı farkları ile ağustos aylıkları da Kurban Bayramı ikramiyeleri ile aynı gün ödenecek.

Ziraat Bankası'ndan her ayın 1'inci ve 2'nci gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz'da, 3, 4 ve 5'inci günlerinde aylıklarını alanlara da 29 Temmuz'da ödeme yapılacak.

Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilerin ödemeleri ise 28 Temmuz'da hesaplarına yatırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.