Derbi Öncesi Dev Şölen: Burak Yeter Trabzonspor İçin Çalacak
Derbi Öncesi Dev Şölen: Burak Yeter Trabzonspor İçin Çalacak
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olaylı Fenerbahçe derbisi öncesinde taraftarlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.
Derbi Öncesi Dev Şölen: Burak Yeter Trabzonspor İçin Çalacak
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olaylı Fenerbahçe derbisi öncesinde taraftarlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Bordo-mavili kulüp, dünyaca ünlü DJ Burak Yeter’in maç önünde canlı performans sergileyeceğini müjdeledi.
Trabzonspor İçin Özel Eserler İlk Kez Yankılanacak
Küresel çapta yakaladığı başarılarla tanınan Burak Yeter, derbi öncesinde Trabzonspor için özel olarak hazırladığı eserleri ilk kez Papara Park tribünleri önünde çalacak. Bu özel performans, 90 dakikalık kritik mücadele öncesinde taraftarın motivasyonunu ve stadyumdaki enerjiyi zirveye taşıyacak.
Etkinlik Takvimi ve Saatler
Kulüpten yapılan açıklamada, derbi coşkusunun stadyum dışında ve içinde erken saatlerde başlayacağı vurgulandı:
-
Etkinlik Başlangıç Saati: 18.00
-
Maç Başlangıç Saati: 20.00
-
Yer: Papara Park
"Yerini Erkenden Al" Çağrısı
Trabzonspor yönetimi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda taraftarlara kritik bir çağrıda bulundu: "Sen de bu coşkuya ortak olmak ve takımımıza 90 dakika boyunca destek vermek için erkenden Papara Park’taki yerini almayı unutma." Kapıların etkinlik saatinden önce açılması ve stadyum çevresindeki yoğunluğun erken saatlerde artması bekleniyor.
Editörün Notu: Stadyum atmosferini modern bir festival havasına büründüren bu tür etkinlikler, hem kulüp vizyonunu yansıtması hem de maç öncesi baskıyı pozitif bir enerjiye çevirmesi açısından büyük önem taşıyor. 14 Şubat’taki bu "Sevgililer Günü" randevusu, Burak Yeter’in setleriyle tam bir görsel ve işitsel şölene dönüşecek gibi duruyor.

Trabzon HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.