Çalıştığı belediyenin başkanı oldu

Genel 24.04.2019 - 10:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Çalıştığı belediyenin başkanı oldu

Tokat'ın Turhal ilçesinde belediyeye 13 yıl önce harita mühendisi olarak adım atan İlker Bekler, 31 Mart'taki seçimlerde belediye başkanlığına getirildi.
Çalıştığı belediyenin başkanı oldu     Tokat'ın Turhal ilçesinde belediyeye 13 yıl önce harita mühendisi olarak adım atan İlker Bekler, 31 Mart'taki seçimlerde belediye başkanlığına getirildi. Turhal Belediyesinde 2006 yılında harita mühendisi olarak işe başlayan İlker Bekler, ilerleyen yıllarda belediye bünyesinde farklı görevlerde bulundu. Son olarak İmar Müdürlüğünde görev yapan Bekler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti. AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Bekler, seçimi kazanarak, çalıştığı belediyenin başkanlığına getirildi. Belediye Başkanı İlker Bekler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turhal Belediyesinde 13 yılda çeşitli birimlerde görev aldığını söyledi. Turhal Belediyesinde memur olarak başlayan görevinin Belediye Başkanı olarak sürdüğünü dile getiren Bekler, "Bu da hizmetin bizim açımızdan başka bir penceresi. Değişen bir şey yok. Halkımıza en iyi hizmeti götürmeye şimdi bu makamımızda devam edeceğiz." ifadesini kullandı. Bekler, 2004 yılında da AK Parti'den belediye meclis üyeliği görevinde bulunduğunu anlatarak, kısa bir süre belediye meclis üyeliği yaptığını aktardı. Belediye başkanının isteği üzerine belediyede harita mühendisi olarak çalışmaya başladığını belirten Bekler, şunları kaydetti: "İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde bütün dosyalarda çalıştım. Şehrin bütün noktalarında yapılan uygulamalara dahil oldum. Yıllara sahip tecrübemiz oldu. Belediyemizin içindeki işlerle ilgili tecrübe edindik. Mühendislik tecrübemizi de katarak şehrimize katkı sunmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan milletimize ve memleketimize hizmet."   
Tokat'ın Turhal ilçesinde belediyeye 13 yıl önce harita mühendisi olarak adım atan İlker Bekler, 31 Mart'taki seçimlerde belediye başkanlığına getirildi.

Çalıştığı belediyenin başkanı oldu

 
 

Tokat'ın Turhal ilçesinde belediyeye 13 yıl önce harita mühendisi olarak adım atan İlker Bekler, 31 Mart'taki seçimlerde belediye başkanlığına getirildi.

Turhal Belediyesinde 2006 yılında harita mühendisi olarak işe başlayan İlker Bekler, ilerleyen yıllarda belediye bünyesinde farklı görevlerde bulundu.

Son olarak İmar Müdürlüğünde görev yapan Bekler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Bekler, seçimi kazanarak, çalıştığı belediyenin başkanlığına getirildi.

Belediye Başkanı İlker Bekler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turhal Belediyesinde 13 yılda çeşitli birimlerde görev aldığını söyledi.

Turhal Belediyesinde memur olarak başlayan görevinin Belediye Başkanı olarak sürdüğünü dile getiren Bekler, "Bu da hizmetin bizim açımızdan başka bir penceresi. Değişen bir şey yok. Halkımıza en iyi hizmeti götürmeye şimdi bu makamımızda devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Bekler, 2004 yılında da AK Parti'den belediye meclis üyeliği görevinde bulunduğunu anlatarak, kısa bir süre belediye meclis üyeliği yaptığını aktardı.

Belediye başkanının isteği üzerine belediyede harita mühendisi olarak çalışmaya başladığını belirten Bekler, şunları kaydetti:

"İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde bütün dosyalarda çalıştım. Şehrin bütün noktalarında yapılan uygulamalara dahil oldum. Yıllara sahip tecrübemiz oldu. Belediyemizin içindeki işlerle ilgili tecrübe edindik. Mühendislik tecrübemizi de katarak şehrimize katkı sunmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan milletimize ve memleketimize hizmet." 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.