Büyükşehir Belediyesi Yaz Futbol Okulu başladı

Spor 02.07.2018 - 12:08, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Büyükşehir Belediyesi Yaz Futbol Okulu başladı

Büyükşehir Belediyesi Yaz Futbol Okulu başladı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yaz Futbol Okulu başladı. 09-15 yaş grubundaki çocuklar için organize edilen futbol okulu Büyükşehir Belediyesi Yalı Futbol Sahasında start aldı.       Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gerçek bir futbol şehri olan Trabzon’da çocukların spora özendirilmesi ve yaz tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için böyle bir proje hazırladıklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, “Sağlıklı, eğitimli ve başarılı bir nesil yetiştirilmesi adına her alanda üzerimize düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirmek gayretindeyiz. Bu kapsamda son derece önemli bir projeyi daha sahaya tatbik ediyoruz. Belediyemiz yaz futbol okulunun geleceğin önemli isimlerini yetiştireceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Yaz Futbol Okulu başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yaz Futbol Okulu başladı. 09-15 yaş grubundaki çocuklar için organize edilen futbol okulu Büyükşehir Belediyesi Yalı Futbol Sahasında start aldı.

 

    Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gerçek bir futbol şehri olan Trabzon’da çocukların spora özendirilmesi ve yaz tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için böyle bir proje hazırladıklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, “Sağlıklı, eğitimli ve başarılı bir nesil yetiştirilmesi adına her alanda üzerimize düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirmek gayretindeyiz. Bu kapsamda son derece önemli bir projeyi daha sahaya tatbik ediyoruz. Belediyemiz yaz futbol okulunun geleceğin önemli isimlerini yetiştireceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.