Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu salon hokeyi kadın Milli takımını ağırladı

Genel 17.01.2020 - 16:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu salon hokeyi kadın Milli takımını ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı’nı makamında ağırladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu salon hokeyi kadın Milli takımını ağırladı   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı’nı makamında ağırladı.   Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı sporcularıyla ve teknik heyetiyle bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, Türkiye Hokey Federasyonu yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 24 Ocak'ta Hırvatistan'da başlayacak Avrupa Şampiyonası C2 Finalleri'nde Türkiye’yi temsil edecek olan Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı’ndan şampiyonluk beklediklerini belirterek kendilerine başarılar diledi.   GELDİĞİNİZ NOKTA GURUR VERİCİ Kamp sürecini Trabzon’da geçiren Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı’nı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu “Çok yoğun bir çalışma dönemi geçiriyorsunuz, biz de tesis anlamında sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Çok bilinen bir spor olmaması nedeniyle bir takım finansman sorunlarıyla mücadele etseniz de, bu noktaya kadar gelmeniz, Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeniz büyük gurur. Eminim aldığınız başarılar sonrası yaşadığınız tüm zorlukları bir anda unutuyorsunuzdur. Büyükşehir Belediyesi olarak bizim de bir kulübümüz var, yine Spor Dairesi Başkanlığını kurduk. Belediyemizin spora daha fazla katkı yapmasını sağlayacak bir yapılanmaya gidiyoruz. Kulübümüzde daha şok bireysel sporlar var fakat takım oyunlarıyla ilgili bazı branşları da bünyemizde bulundurmalıyız diye düşünüyorum. Bu bağlamda hokey branşını da değerlendirmek isteriz. Hırvatistan’dan en güzel netice ile döneceğinize gönülden inanıyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı’nı makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu salon hokeyi kadın Milli takımını ağırladı

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı’nı makamında ağırladı.

 

Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı sporcularıyla ve teknik heyetiyle bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, Türkiye Hokey Federasyonu yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 24 Ocak'ta Hırvatistan'da başlayacak Avrupa Şampiyonası C2 Finalleri'nde Türkiye’yi temsil edecek olan Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı’ndan şampiyonluk beklediklerini belirterek kendilerine başarılar diledi.

 

GELDİĞİNİZ NOKTA GURUR VERİCİ

Kamp sürecini Trabzon’da geçiren Salon Hokeyi Kadın Milli Takımı’nı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu “Çok yoğun bir çalışma dönemi geçiriyorsunuz, biz de tesis anlamında sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Çok bilinen bir spor olmaması nedeniyle bir takım finansman sorunlarıyla mücadele etseniz de, bu noktaya kadar gelmeniz, Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeniz büyük gurur. Eminim aldığınız başarılar sonrası yaşadığınız tüm zorlukları bir anda unutuyorsunuzdur. Büyükşehir Belediyesi olarak bizim de bir kulübümüz var, yine Spor Dairesi Başkanlığını kurduk. Belediyemizin spora daha fazla katkı yapmasını sağlayacak bir yapılanmaya gidiyoruz. Kulübümüzde daha şok bireysel sporlar var fakat takım oyunlarıyla ilgili bazı branşları da bünyemizde bulundurmalıyız diye düşünüyorum. Bu bağlamda hokey branşını da değerlendirmek isteriz. Hırvatistan’dan en güzel netice ile döneceğinize gönülden inanıyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.