Busenaz Sürmeneli Yedinci Kez Türkiye Şampiyonu

Trabzonspor 18.02.2019 - 10:19, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Busenaz Sürmeneli Yedinci Kez Türkiye Şampiyonu

Busenaz Sürmeneli Yedinci Kez Türkiye Şampiyonu   Avrupa ve Dünya Şampiyonu Trabzonspor’un sporcusu Busenaz Sürmeneli, Türkiye Boks Federasyonu’nun 2019 faaliyet programında yer alan ve 33 ilden 348 sporcunun katıldığı Yıldız ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Esenyurt Belediyesi Cumhuriyet Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonada boksörümüz Busenaz Sürmeneli tüm rakiplerini mağlup ederek, 69 kilogramda şampiyonluğa ulaştı.   Busenaz Sürmeneli Kariyerindeki yedinci Türkiye şampiyonluğunu kazanmış oldu.

Busenaz Sürmeneli Yedinci Kez Türkiye Şampiyonu

 

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Trabzonspor’un sporcusu Busenaz Sürmeneli, Türkiye Boks Federasyonu’nun 2019 faaliyet programında yer alan ve 33 ilden 348 sporcunun katıldığı Yıldız ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

 

Esenyurt Belediyesi Cumhuriyet Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonada boksörümüz Busenaz Sürmeneli tüm rakiplerini mağlup ederek, 69 kilogramda şampiyonluğa ulaştı.

 

Busenaz Sürmeneli Kariyerindeki yedinci Türkiye şampiyonluğunu kazanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.