Burak Yılmaz Teşekkür Etti, Özür Diledi

Trabzonspor 14.09.2018 - 10:47, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Burak Yılmaz Teşekkür Etti, Özür Diledi

Burak Yılmaz Teşekkür Etti, Özür Diledi Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun İstanbul'da gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından Burak Yılmaz da kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Başkana teşekkür etti, taraftarlardan özür diledi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Burak Yılmaz, kendisine ait Twitter hesabından yaptığı açıklama ile, "Bu kadar üzücü olaylardan sonra sayın başkanımız Ahmet Ağaoğlu'nun bu kadar güzel ve ılımlı yaklaşmasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Yaşanan olaylardan ve gündemi bu kadar meşgul etmekten dolayı çok üzgünüm. Benim için bütün konular geride kalıp kapanmış ve asla açılmayacaktır. Böyle üzücü olaylarla karşınıza çıkıp üzdüğüm, kırdığım büyük Trabzonspor taraftarlarımızdan özür diler, sevgi ve sabrınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz Teşekkür Etti, Özür Diledi

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun İstanbul'da gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından Burak Yılmaz da kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Başkana teşekkür etti, taraftarlardan özür diledi.

Burak Yılmaz, kendisine ait Twitter hesabından yaptığı açıklama ile, "Bu kadar üzücü olaylardan sonra sayın başkanımız Ahmet Ağaoğlu'nun bu kadar güzel ve ılımlı yaklaşmasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Yaşanan olaylardan ve gündemi bu kadar meşgul etmekten dolayı çok üzgünüm. Benim için bütün konular geride kalıp kapanmış ve asla açılmayacaktır. Böyle üzücü olaylarla karşınıza çıkıp üzdüğüm, kırdığım büyük Trabzonspor taraftarlarımızdan özür diler, sevgi ve sabrınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.