Boş tribünler ve oyun! Yazarların Trabzonspor yorumları

Trabzonspor 28.02.2026 - 12:04, Güncelleme: 28.02.2026 - 12:08 601 kez okundu.
 

Boş tribünler ve oyun! Yazarların Trabzonspor yorumları

Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup ederken Paul Onuachu, kulüp tarihinde üst üste 6 lig maçında gol atan ilk yabancı oyuncu olarak tarihe geçti.
Onuachu Tarih Yazdı, Taktik Tartışmaları Alevlendi! Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup ederken Paul Onuachu, kulüp tarihinde üst üste 6 lig maçında gol atan ilk yabancı oyuncu olarak tarihe geçti. Yazarlar ise galibiyete rağmen sergilenen oyunu ve boş tribünleri mercek altına aldı. Paul Onuachu: Rekorların Adamı Nijeryalı yıldız, 2.01’lik boyuyla sadece hava toplarına değil, Trabzonspor tarihine de damga vurdu: Tarihi Seri: Üst üste 6 lig maçında rakip fileleri havalandıran Onuachu; Şota ve Henrique gibi isimlerin 5 maçlık serilerini geride bırakarak bu alanda zirveye yerleşti. Maçın Kilidi: Olcay Çakır’ın deyimiyle; "Onuachu’su olan favoridir." İlk yarıdaki tek pozisyonu gole çevirerek takımını ipten alan isim oldu. Yazar Yorumları: "Kazanan Haklıdır Ama..." Olcay Çakır: "Satranç Tahtası Gibi" Taktik Eleştirisi: Fatih Tekke’nin "üç stoperle çıkıp üçlü oynamıyorum" demesini eleştiren Çakır; Batagov’un solda, Ozan’ın sağda olduğu dizilişin kafa karıştırdığını belirtti. Skor Odaklı: "Oyun tartışılır ama skor net" diyerek, takımın tüm eleştirilere rağmen kazanma refleksi göstermesinin kıymetli olduğunu vurguladı. Tunç Kayacı: "Favori Kazandı Ama Heyecan Eksikti" İlk Yarı Analizi: İlk 45 dakikada gol dışında olumlu bir aksiyon olmadığını belirten Kayacı, Karagümrük’ün daha etkili göründüğünü ifade etti. Soyunma Odası Etkisi: İkinci yarının başında gelen iki kafa golünü, futbolcuların devre arasında Fatih Tekke’den gereken mesajı aldıklarının bir kanıtı olarak yorumladı. Zubkov’un Dönüşü: Sakatlıktan çıkan Zubkov’un takıma iştah ve hareketlilik kattığına dikkat çekti. Tribün ve Yönetim Eleştirisi Yazarların ortak noktası, 5.720 kişilik düşük seyirci sayısı oldu. 950 TL'den başlayan bilet fiyatları ve alınan cezaların tribünleri boş bıraktığı vurgulanırken; "Puan aldıkça tribünleri azalan bir organizasyonu yönetim ve teknik adam masaya yatırmalı" çağrısı yapıldı.
Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup ederken Paul Onuachu, kulüp tarihinde üst üste 6 lig maçında gol atan ilk yabancı oyuncu olarak tarihe geçti.

Onuachu Tarih Yazdı, Taktik Tartışmaları Alevlendi!

Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup ederken Paul Onuachu, kulüp tarihinde üst üste 6 lig maçında gol atan ilk yabancı oyuncu olarak tarihe geçti. Yazarlar ise galibiyete rağmen sergilenen oyunu ve boş tribünleri mercek altına aldı.

Paul Onuachu: Rekorların Adamı

Nijeryalı yıldız, 2.01’lik boyuyla sadece hava toplarına değil, Trabzonspor tarihine de damga vurdu:

  • Tarihi Seri: Üst üste 6 lig maçında rakip fileleri havalandıran Onuachu; Şota ve Henrique gibi isimlerin 5 maçlık serilerini geride bırakarak bu alanda zirveye yerleşti.

  • Maçın Kilidi: Olcay Çakır’ın deyimiyle; "Onuachu’su olan favoridir." İlk yarıdaki tek pozisyonu gole çevirerek takımını ipten alan isim oldu.

Yazar Yorumları: "Kazanan Haklıdır Ama..."

Olcay Çakır: "Satranç Tahtası Gibi"

  • Taktik Eleştirisi: Fatih Tekke’nin "üç stoperle çıkıp üçlü oynamıyorum" demesini eleştiren Çakır; Batagov’un solda, Ozan’ın sağda olduğu dizilişin kafa karıştırdığını belirtti.

  • Skor Odaklı: "Oyun tartışılır ama skor net" diyerek, takımın tüm eleştirilere rağmen kazanma refleksi göstermesinin kıymetli olduğunu vurguladı.

Tunç Kayacı: "Favori Kazandı Ama Heyecan Eksikti"

  • İlk Yarı Analizi: İlk 45 dakikada gol dışında olumlu bir aksiyon olmadığını belirten Kayacı, Karagümrük’ün daha etkili göründüğünü ifade etti.

  • Soyunma Odası Etkisi: İkinci yarının başında gelen iki kafa golünü, futbolcuların devre arasında Fatih Tekke’den gereken mesajı aldıklarının bir kanıtı olarak yorumladı.

  • Zubkov’un Dönüşü: Sakatlıktan çıkan Zubkov’un takıma iştah ve hareketlilik kattığına dikkat çekti.

Tribün ve Yönetim Eleştirisi

Yazarların ortak noktası, 5.720 kişilik düşük seyirci sayısı oldu. 950 TL'den başlayan bilet fiyatları ve alınan cezaların tribünleri boş bıraktığı vurgulanırken; "Puan aldıkça tribünleri azalan bir organizasyonu yönetim ve teknik adam masaya yatırmalı" çağrısı yapıldı.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.