Bordo Mavililerde affedilen Olcay Şahan, takımla çalıştı

Trabzonspor 07.03.2019 - 13:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Bordo Mavililerde affedilen Olcay Şahan, takımla çalıştı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 9 Mart Cumartesi günü sahasında Akhisarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. - Bordo-mavililerde affedilen Olcay Şahan, takımla çalıştı
Trabzonspor, Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürdü - Bordo-mavililerde affedilen Olcay Şahan, takımla çalıştı     Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 9 Mart Cumartesi günü sahasında Akhisarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavili kulüpten açıklamaya göre, futbolcular 1 günlük izinin ardından teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı çalıştı. Yönetim kurulu ile ücretinin indirilmesi konusunda yapılan görüşmelerde anlaşma sağladıktan sonra kadro dışı kararı kaldırılarak affedilen Olcay Şahan da antrenmana katıldı. Olcay Şahan, antrenman öncesi bir süre sohbet ettiği teknik direktör Ünal Karaman'a sarıldı. Bu arada teknik heyet ve oyuncular, antrenman öncesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan Irmak Asena ve Coşkun Karadağ çiftinin bir yaşına giren çocukları Mavi Fırtına'nın doğum gününü kutladı. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 9 Mart Cumartesi günü sahasında Akhisarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. - Bordo-mavililerde affedilen Olcay Şahan, takımla çalıştı

Trabzonspor, Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürdü


- Bordo-mavililerde affedilen Olcay Şahan, takımla çalıştı

 

 

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 9 Mart Cumartesi günü sahasında Akhisarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Bordo-mavili kulüpten açıklamaya göre, futbolcular 1 günlük izinin ardından teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı çalıştı.

Yönetim kurulu ile ücretinin indirilmesi konusunda yapılan görüşmelerde anlaşma sağladıktan sonra kadro dışı kararı kaldırılarak affedilen Olcay Şahan da antrenmana katıldı.

Olcay Şahan, antrenman öncesi bir süre sohbet ettiği teknik direktör Ünal Karaman'a sarıldı.

Bu arada teknik heyet ve oyuncular, antrenman öncesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan Irmak Asena ve Coşkun Karadağ çiftinin bir yaşına giren çocukları Mavi Fırtına'nın doğum gününü kutladı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.