Beste Yarışmasının Kazananı Sevdamız Trabzonspor

Trabzonspor 16.01.2020 - 08:52, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Beste Yarışmasının Kazananı Sevdamız Trabzonspor

Beste Yarışmasının Kazananı Sevdamız Trabzonspor    Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'nın finali bugün gerçekleştirildi.   Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Beste yarışması finalinde kazanan beste “Sevdamız Trabzonspor” oldu.   Sözlerini Gülnaz Yılmaz'ın yazdığı ve bestesini İlkay Oğulcan'ın yaptığı "Sevdamız Trabzonspor" birincilik ödülüne layık görüldü..   İkinciliği 'Karadeniz Fırtınası Şanlı Trabzon" ile Mesut Döner ve Hüseyin Avni Döner kardeşler, üçüncülüğü ise 'Şampiyonum Trabzonspor' bestesiyle Ömer Topal ve Erdem Temel elde etti. Mansiyon ödüllerine ise 'Zafer Yakın' bestesiyle Nuri Sarp, 'Biz Sana Aşığız İşte' Köksal Ayşan ve 'Bordo Mavi Rengimiz' Muhammet Ali Yılmaz layık görüldü.   Yarışmada birinciye 30.000 TL, ikinciye 15.000 TL ve üçüncüye de 10 Bin TL para ödülü verildi. Yarışmada 4.,5. ve 6. olanlara ise mansion ödülü olarak 2 Bin TL verildi.   OLAN BESTENİN SÖZLERİ Sevdamız Trabzonspor Sevdamız Trabzonspor Yer yarılır, gök sarsılır İçimizde kopar tufan Bordo mavi Hodri Meydan rakipleri darma duman   Oooo Hoyrat dalgalı Oooo Coştur Stadı Oooo Şanlıdır destenı Sevdamız Trabzonspor   Armasında asalettir Karanlığı delen yıldız Sana bitmez hiç aşkımız İlelebet yanındayız   Oooo Bindik takaya Oooo İndik sahaya Oooo Aleme dik oyna Sevdamızsın Trabzonspor   Şeref, Onur, şan deyince Trabzon’um gelip gelir Krel Rütbe takmaz verir Şampiyonluk yürektedir   Oooo geliyor efsane Oooo Yan yana biz bize Oooo söyleriz hep birlikte Sevdamız Trabzonspor

Beste Yarışmasının Kazananı Sevdamız Trabzonspor 

 

Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği Trabzonspor Marşı Beste Yarışması'nın finali bugün gerçekleştirildi.

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Beste yarışması finalinde kazanan beste “Sevdamız Trabzonspor” oldu.

 

Sözlerini Gülnaz Yılmaz'ın yazdığı ve bestesini İlkay Oğulcan'ın yaptığı "Sevdamız Trabzonspor" birincilik ödülüne layık görüldü..

 

İkinciliği 'Karadeniz Fırtınası Şanlı Trabzon" ile Mesut Döner ve Hüseyin Avni Döner kardeşler, üçüncülüğü ise 'Şampiyonum Trabzonspor' bestesiyle Ömer Topal ve Erdem Temel elde etti. Mansiyon ödüllerine ise 'Zafer Yakın' bestesiyle Nuri Sarp, 'Biz Sana Aşığız İşte' Köksal Ayşan ve 'Bordo Mavi Rengimiz' Muhammet Ali Yılmaz layık görüldü.

 

Yarışmada birinciye 30.000 TL, ikinciye 15.000 TL ve üçüncüye de 10 Bin TL para ödülü verildi. Yarışmada 4.,5. ve 6. olanlara ise mansion ödülü olarak 2 Bin TL verildi.

 

  1. OLAN BESTENİN SÖZLERİ

Sevdamız Trabzonspor

Sevdamız Trabzonspor
Yer yarılır, gök sarsılır
İçimizde kopar tufan
Bordo mavi Hodri Meydan rakipleri darma duman

 

Oooo Hoyrat dalgalı
Oooo Coştur Stadı
Oooo Şanlıdır destenı
Sevdamız Trabzonspor

 

Armasında asalettir
Karanlığı delen yıldız
Sana bitmez hiç aşkımız
İlelebet yanındayız

 

Oooo Bindik takaya
Oooo İndik sahaya
Oooo Aleme dik oyna
Sevdamızsın Trabzonspor

 

Şeref, Onur, şan deyince
Trabzon’um gelip gelir
Krel Rütbe takmaz verir
Şampiyonluk yürektedir

 

Oooo geliyor efsane
Oooo Yan yana biz bize
Oooo söyleriz hep birlikte
Sevdamız Trabzonspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.