Balıkesirspor Trabzonspor Kupa Karşılaşması Ne zaman Hangi Kanalda

Trabzonspor 23.01.2019 - 17:21, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Balıkesirspor Trabzonspor Kupa Karşılaşması Ne zaman Hangi Kanalda

Balıkesirspor Trabzonspor Kupa Karşılaşması Ne zaman Hangi Kanalda   Ziraat Türkiye kupası son 16 turu ilk karşılaşmasında Trabzonspor Balıkesir Baltok karşısında evinde Medical Park Stadyumunda 2-1 lik skorla ayrılmıştı. Rövanş karşılaşması 23 Ocak Çarşamba saat 20:30 da Balıkesir Atatürk satadyumunda oynanacak,karşılaşma a2 ekranlarında canlı yayınlanacak. Trabzonspor'da sakat oyunculara Pereria'da eklenince kadro konusunda gençlere daha çok iş düşeceği görülüyor.Ekuban'ın ise hafif sakatlığı olduğu bildirilmişti bu maçta oynayıp oynamayacağı henüz açıklanmadı.  

Balıkesirspor Trabzonspor Kupa Karşılaşması Ne zaman Hangi Kanalda

 

Ziraat Türkiye kupası son 16 turu ilk karşılaşmasında Trabzonspor Balıkesir Baltok karşısında evinde Medical Park Stadyumunda 2-1 lik skorla ayrılmıştı.

Rövanş karşılaşması 23 Ocak Çarşamba saat 20:30 da Balıkesir Atatürk satadyumunda oynanacak,karşılaşma a2 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Trabzonspor'da sakat oyunculara Pereria'da eklenince kadro konusunda gençlere daha çok iş düşeceği görülüyor.Ekuban'ın ise hafif sakatlığı olduğu bildirilmişti bu maçta oynayıp oynamayacağı henüz açıklanmadı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.