Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğünde deprem

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.08.2025 - 20:22, Güncelleme: 10.08.2025 - 20:48
 

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğünde deprem

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde deprem / Ek görüntü
AFAD: Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 19.53'te 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bakan Yerlikaya: Balıkesir Sındırgı'da 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. İstanbul ve çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri derhal saha taramalarına başlamıştır. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. An be an takip ediyoruz. Bakan Göktaş: (Balıkesir'de meydana gelen ve çevre illerden hissedilen 6.1 büyüklüğündeki deprem) PSD ekiplerimiz ivedilikle hazırlıklarını tamamlayarak psikososyal destek çalışmalarına başlamıştır. İkinci Deprem: AFAD: Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 20.01'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD: Deprem sonrası bölgedeki hasarlı yapılara kesinlikle girmeyin. Riskli binaların çevresinde bulunmayın.Haberleşmelerinizi kısa mesaj servisi (SMS) ve internet üzerinden yapın. AFAD: Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde saat 20.32’de 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Balıkesir’de meydana gelen ve bölge illerimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.İlk andan itibaren ilgili tüm kurumlarımız harekete geçmiş olup gereken adımları atmaktadır. Biz de çalışmaları yakından takip ediyoruz.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde deprem / Ek görüntü

AFAD: Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 19.53'te 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bakan Yerlikaya: Balıkesir Sındırgı'da 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. İstanbul ve çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri derhal saha taramalarına başlamıştır. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. An be an takip ediyoruz.

Bakan Göktaş: (Balıkesir'de meydana gelen ve çevre illerden hissedilen 6.1 büyüklüğündeki deprem) PSD ekiplerimiz ivedilikle hazırlıklarını tamamlayarak psikososyal destek çalışmalarına başlamıştır.

İkinci Deprem:

AFAD: Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 20.01'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD: Deprem sonrası bölgedeki hasarlı yapılara kesinlikle girmeyin. Riskli binaların çevresinde bulunmayın.Haberleşmelerinizi kısa mesaj servisi (SMS) ve internet üzerinden yapın.

AFAD: Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde saat 20.32’de 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Balıkesir’de meydana gelen ve bölge illerimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.İlk andan itibaren ilgili tüm kurumlarımız harekete geçmiş olup gereken adımları atmaktadır. Biz de çalışmaları yakından takip ediyoruz.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.