Avusturya, Fransa, Kanada ve Norveç, 5 ülkenin ortak Gazze açıklamasına katıldı

Dünya (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.08.2025 - 22:06, Güncelleme: 09.08.2025 - 22:06
 

Avusturya, Fransa, Kanada ve Norveç, 5 ülkenin ortak Gazze açıklamasına katıldı

Avusturya, Fransa, Kanada ve Norveç, 5 ülkenin ortak Gazze açıklamasına katıldı
  AVUSTURYA, (DHA) - İSRAİL'in, Gazze'de geniş çaplı askeri operasyon kararının reddedildiği ortak açıklamaya Avusturya, Fransa, Kanada ve Norveç'in de katıldığı bildirildi.   İsrail'in Gazze'yi işgal kararının ardından Avustralya, Almanya, İtalya, Yeni Zelanda ve İngiltere'nin, ‘bu kararın uluslararası insancıl hukukun ihlal edilmesi riski taşıdığını’ vurguladığı ortak açıklamaya yeni ülkeler dahil oldu. Ortak açıklamaya, Avusturya, Fransa, Kanada ve Norveç de katıldı.  
Avusturya, Fransa, Kanada ve Norveç, 5 ülkenin ortak Gazze açıklamasına katıldı

 

AVUSTURYA, (DHA) - İSRAİL'in, Gazze'de geniş çaplı askeri operasyon kararının reddedildiği ortak açıklamaya Avusturya, Fransa, Kanada ve Norveç'in de katıldığı bildirildi.

 

İsrail'in Gazze'yi işgal kararının ardından Avustralya, Almanya, İtalya, Yeni Zelanda ve İngiltere'nin, ‘bu kararın uluslararası insancıl hukukun ihlal edilmesi riski taşıdığını’ vurguladığı ortak açıklamaya yeni ülkeler dahil oldu. Ortak açıklamaya, Avusturya, Fransa, Kanada ve Norveç de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.