Ankara Trabzon Günleri 25-28 Mayıs

Kültür-Sanat 22.05.2017 - 09:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ankara Trabzon Günleri 25-28 Mayıs

Trabzon Valisi Yücel Yavuz,25-28 Mayıs Tarihleri Arasında Ankara’da Gerçekleştirilecek Olan Trabzon Günleri İle İlgili Basın Toplantısı Düzenledi
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 25-28 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan Trabzon Günleri ile ilgili basın toplantısı düzenledi.   Trabzon Günleri’yle ilgili hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Vali Yavuz, “ Bu etkinliğimizle birlikte Trabzon’un güzelliklerini Ankara’ya taşıyacağız. Şehrimizin doğal güzelliklerini, kültürel, sanatsal ve yöresel zenginliklerini orada en iyi şekilde sergileyerek tanıtacağız. Kısacası Trabzon’la ilgili aklınıza ne geliyorsa orada olacak” dedi.   Fuarın geçen yıllara nazaran farklı ve sıradışı olmasını istediklerini söyleyen Vali Yavuz,  Trabzon’un en iyi şekilde tanıtılmasında herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine inandığını söyledi.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz,25-28 Mayıs Tarihleri Arasında Ankara’da Gerçekleştirilecek Olan Trabzon Günleri İle İlgili Basın Toplantısı Düzenledi
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 25-28 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan Trabzon Günleri ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
 
Trabzon Günleri’yle ilgili hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Vali Yavuz, “ Bu etkinliğimizle birlikte Trabzon’un güzelliklerini Ankara’ya taşıyacağız. Şehrimizin doğal güzelliklerini, kültürel, sanatsal ve yöresel zenginliklerini orada en iyi şekilde sergileyerek tanıtacağız. Kısacası Trabzon’la ilgili aklınıza ne geliyorsa orada olacak” dedi.
 
Fuarın geçen yıllara nazaran farklı ve sıradışı olmasını istediklerini söyleyen Vali Yavuz,  Trabzon’un en iyi şekilde tanıtılmasında herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine inandığını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.