AK Parti İl Başkanı Revi, vatandaşları mitinge davet etti

Siyaset 12.06.2018 - 12:10, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

AK Parti İl Başkanı Revi, vatandaşları mitinge davet etti

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, vatandaşları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek mitinge davet etti.
AK Parti İl Başkanı Revi, vatandaşları mitinge davet etti     TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, vatandaşları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek mitinge davet etti.   Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan'ın yarın Trabzon halkıyla buluşacağını belirterek, "Şehrimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, milletin umudu, ümmetin ümidi olan, Trabzon'a büyük bir sevgi ve muhabbet taşıyan dünya liderini coşkulu bir şekilde ağırlayacağız." ifadelerine yer verdi.   Trabzon'un her zaman kendisine yakışır bir şekilde Erdoğan'ı karşıladığını vurgulayan Revi, şunları kaydetti:   "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın gönlünde Trabzon'un çok ayrı bir yeri vardır. Bunu kendisi de her seferinde dile getiriyor. Trabzonlular olarak bizler de Cumhurbaşkanımızı aynı muhabbetle seviyoruz. Trabzonlular mazlumların hür sesi olarak dünyaya meydan okuyan Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ı büyük bir katılımla karşılayacaktır. Trabzonlular, Erdoğan'ın katıldığı her programa büyük ilgi gösterdi. Her mitingde, her kongrede rekor üstüne rekor kırdı, yine bir rekor katılımıyla Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız."   Revi, Erdoğan'ın en son 25 Mart'ta düzenlenen il kongresine geldiğini anımsatarak, "Trabzon teşkilatları her zaman liderine sahip çıkarak bağrına basmıştır. İnşallah yarın 13.30'da 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda gerçekleştireceğimiz mitingimizde de katılım bir öncekinden daha yüksek ve daha coşkulu olacaktır." ifadelerine yer verdi.    
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, vatandaşları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek mitinge davet etti.

AK Parti İl Başkanı Revi, vatandaşları mitinge davet etti

 
 

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, vatandaşları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek mitinge davet etti.

 

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan'ın yarın Trabzon halkıyla buluşacağını belirterek, "Şehrimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, milletin umudu, ümmetin ümidi olan, Trabzon'a büyük bir sevgi ve muhabbet taşıyan dünya liderini coşkulu bir şekilde ağırlayacağız." ifadelerine yer verdi.

 

Trabzon'un her zaman kendisine yakışır bir şekilde Erdoğan'ı karşıladığını vurgulayan Revi, şunları kaydetti:

 

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın gönlünde Trabzon'un çok ayrı bir yeri vardır. Bunu kendisi de her seferinde dile getiriyor. Trabzonlular olarak bizler de Cumhurbaşkanımızı aynı muhabbetle seviyoruz. Trabzonlular mazlumların hür sesi olarak dünyaya meydan okuyan Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ı büyük bir katılımla karşılayacaktır. Trabzonlular, Erdoğan'ın katıldığı her programa büyük ilgi gösterdi. Her mitingde, her kongrede rekor üstüne rekor kırdı, yine bir rekor katılımıyla Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız."

 

Revi, Erdoğan'ın en son 25 Mart'ta düzenlenen il kongresine geldiğini anımsatarak, "Trabzon teşkilatları her zaman liderine sahip çıkarak bağrına basmıştır. İnşallah yarın 13.30'da 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda gerçekleştireceğimiz mitingimizde de katılım bir öncekinden daha yüksek ve daha coşkulu olacaktır." ifadelerine yer verdi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.