Ahmet Ağaoğlu, TS Club mağazalarında forma, Passolig gişesinde kombine satışı yaptı

Trabzonspor 11.07.2019 - 09:12, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ahmet Ağaoğlu, TS Club mağazalarında forma, Passolig gişesinde kombine satışı yaptı

Ahmet Ağaoğlu dün TS Club Sadri Şener Mağaza’ya giderek hem taraftarlara forma satışı yaptı hem de formaları imzaladı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Başkan Ağaoğlu, taraftarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Ahmet Ağaoğlu, TS Club mağazalarında forma, Passolig gişesinde kombine satışı yaptı    Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün TS Club Sadri Şener Mağaza’ya giderek hem taraftarlara forma satışı yaptı hem de formaları imzaladı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Başkan Ağaoğlu, taraftarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.   Başkan Ağaoğlu, TS Club’ın ardından kombine satışının yapıldığı Meydan Atatürk Alanı’ndaki Passolig gişesine gitti. Burada da yeni sezona yönelik kombine satışı gerçekleştiren Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:   “Malum, ekonomik sıkıntılarla boğuşuyoruz. Mali yapımızı düzeltmemiz lazım. Biz yeni sponsorluklar, loca satışları ve yeni projelerimizle gayret gösteriyoruz. Ama sadece bizim mücadelemiz yeterli olmuyor. Kulübümüzün yeni sezon öncesi taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacı var. Yeni bir sezonda, yeni heyecanlar ve yeni mutluluklar yaşayacağımız taraftarlarımızla bir araya geldik. Gerek forma gerekse kombine alarak sezon boyunca bizim yanımızda olacak taraftarlarımıza bir jest yapmak istedim. Bu yıl hem saha içinde hem de saha dışında geçtiğimiz yılki performansımızın üstüne koymamız lazım. Takımımız gerekeni yapacaktır, taraftarımızın da gereken hassasiyeti göstereceğinden eminim. Formalarımız ve tüm TS Club ürünlerimiz birbirinden güzel. İnşallah tüm taraftarlarımız geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da bizimle her alanda #yanyana olacaktır. Bütün taraftarlarımızı kulübümüze destek olmaya davet ediyorum. Bunun yanında kombine satışı da yaptım. Bu benim için mutluluk verici. Taraftarlarımız stadyumumuzu bu sezon tamamen doldurmalı. Onlara güveniyorum. #BizBize Yeteriz!”     Ağaoğlu bugün saat 14.00’de Akyazı’daki TS Club Stadyum Mağazasında İmzalı Forma ve Kombine Satışı Yapacak   Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu bugün (11 Temmuz 2019 Perşembe) saat 14.00’de Akyazı’daki TS Club Stadyum Mağazasında forma satış operasyonunun başına geçerek taraftarların satın alacağı formaları imzalayacak, ardından Passolig Stadyum Gişeleri’nde kombine satışı yapacaktır.
Ahmet Ağaoğlu dün TS Club Sadri Şener Mağaza’ya giderek hem taraftarlara forma satışı yaptı hem de formaları imzaladı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Başkan Ağaoğlu, taraftarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Ahmet Ağaoğlu, TS Club mağazalarında forma, Passolig gişesinde kombine satışı yaptı

 

 Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün TS Club Sadri Şener Mağaza’ya giderek hem taraftarlara forma satışı yaptı hem de formaları imzaladı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Başkan Ağaoğlu, taraftarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

Başkan Ağaoğlu, TS Club’ın ardından kombine satışının yapıldığı Meydan Atatürk Alanı’ndaki Passolig gişesine gitti. Burada da yeni sezona yönelik kombine satışı gerçekleştiren Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Malum, ekonomik sıkıntılarla boğuşuyoruz. Mali yapımızı düzeltmemiz lazım. Biz yeni sponsorluklar, loca satışları ve yeni projelerimizle gayret gösteriyoruz. Ama sadece bizim mücadelemiz yeterli olmuyor. Kulübümüzün yeni sezon öncesi taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacı var. Yeni bir sezonda, yeni heyecanlar ve yeni mutluluklar yaşayacağımız taraftarlarımızla bir araya geldik. Gerek forma gerekse kombine alarak sezon boyunca bizim yanımızda olacak taraftarlarımıza bir jest yapmak istedim. Bu yıl hem saha içinde hem de saha dışında geçtiğimiz yılki performansımızın üstüne koymamız lazım. Takımımız gerekeni yapacaktır, taraftarımızın da gereken hassasiyeti göstereceğinden eminim. Formalarımız ve tüm TS Club ürünlerimiz birbirinden güzel. İnşallah tüm taraftarlarımız geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da bizimle her alanda #yanyana olacaktır. Bütün taraftarlarımızı kulübümüze destek olmaya davet ediyorum. Bunun yanında kombine satışı da yaptım. Bu benim için mutluluk verici. Taraftarlarımız stadyumumuzu bu sezon tamamen doldurmalı. Onlara güveniyorum. #BizBize Yeteriz!”

 

 

Ağaoğlu bugün saat 14.00’de Akyazı’daki TS Club Stadyum Mağazasında İmzalı Forma ve Kombine Satışı Yapacak

 

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu bugün (11 Temmuz 2019 Perşembe) saat 14.00’de Akyazı’daki TS Club Stadyum Mağazasında forma satış operasyonunun başına geçerek taraftarların satın alacağı formaları imzalayacak, ardından Passolig Stadyum Gişeleri’nde kombine satışı yapacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.