Ahmet Ağaoğlu bariz penaltı

Trabzonspor 15.03.2020 - 18:26, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ahmet Ağaoğlu bariz penaltı

Süper Lig'in 26. haftasında zirvedeki dev maçta Trabzonspor evinde Başakşehir ile karşı karşıya geldi
Ahmet Ağaoğlu bariz penaltı   Süper Lig'in 26. haftasında zirvedeki dev maçta Trabzonspor evinde Başakşehir ile karşı karşıya geldi.   Medikal Park Stadyumunda koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.   Trabzonspor’da 32. dakikada Nwakaeme’nin ceza sahasında açık bir şekilde formasından çekilmesine hakemler es geçti. Bu durumu ise Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıkça dile getirdi.   Ağaoğlu, “Benim gördüğüm kadarıyla bariz bir penaltı var. Olmuyor işte...   Antep'te sayılmayan gol, verilmeyen, VAR'a bile gidilmeyen penaltı. Hala konuşmaya devam ediyorsak bir şeyler sıkıntılı demektir. Burada en önemli faktör, maçı seyircisiz oynamamız” dedi.
Süper Lig'in 26. haftasında zirvedeki dev maçta Trabzonspor evinde Başakşehir ile karşı karşıya geldi

Ahmet Ağaoğlu bariz penaltı

 

Süper Lig'in 26. haftasında zirvedeki dev maçta Trabzonspor evinde Başakşehir ile karşı karşıya geldi.

 

Medikal Park Stadyumunda koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.

 

Trabzonspor’da 32. dakikada Nwakaeme’nin ceza sahasında açık bir şekilde formasından çekilmesine hakemler es geçti. Bu durumu ise Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıkça dile getirdi.

 

Ağaoğlu, “Benim gördüğüm kadarıyla bariz bir penaltı var. Olmuyor işte...

 

Antep'te sayılmayan gol, verilmeyen, VAR'a bile gidilmeyen penaltı. Hala konuşmaya devam ediyorsak bir şeyler sıkıntılı demektir. Burada en önemli faktör, maçı seyircisiz oynamamız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.