Ağaoğlu Trabzonspor için Bir meşale de sen yak etkinliğinde ilk meşaleyi yaktı

Trabzonspor 28.07.2019 - 22:33, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ağaoğlu Trabzonspor için Bir meşale de sen yak etkinliğinde ilk meşaleyi yaktı

Trabzonspor için Bir meşale de sen yak etkinliğinde ilk meşaleyi yaktı   Trabzonspor Kulübünün kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İstanbul'da Gurbetçi Gençler taraftar grubu tarafından "Bir Meşale de Sen Yak" etkinliği düzenlendi.   Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra on binlerce Bordo-Mavili taraftarın katıldığı etkinlikte sanatçılar da sahne aldı. TS Club standına büyük ilgi gösteren taraftarlar, horon oynadı, çeşitli etkinliklere katılarak gönüllerince eğlendi.   Başkan Ahmet Ağaoğlu yaptığı konuşmada, “Biz her sene meşaleyi İstanbul'da yakıyoruz. Buradan Trabzon'a doğru gidiyoruz. Taraftarlarımızla bütünleşmenin en güzel mesajını veriyoruz. Bizbize ve yanyana olduğumuz bir etkinlikteyiz. Bizim sloganımız da bu. Birlik olunca çok güzel oluyoruz. Ve biraz da tehlikeli oluyoruz. Bu yanlış anlaşılmasın, rakiplere güç gösterisi olarak algılanmalı bu. Trabzonspor dünyanın her yerinde taraftarı olan tek kent takımı. Biz bu takıma hizmet etmeye geldik. Bu büyük camiaya layık olmaya gayret edeceğiz” dedi.   Ahmet Ağaoğlu konuşmasının ardından etkinlik kapsamında ilk meşaleyi yaktı. Başkan Ağaoğlu’nun işaretiyle birlikte Sütlüce sahilindeki on binlerce Trabzonspor taraftarı ellerindeki meşaleleri yakarak İstanbul’u Bordo Mavi’ye boyadı. Etkinlik kapsamında havai fişek gösterileri de yapıldı.

Trabzonspor için Bir meşale de sen yak etkinliğinde ilk meşaleyi yaktı

 

Trabzonspor Kulübünün kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İstanbul'da Gurbetçi Gençler taraftar grubu tarafından "Bir Meşale de Sen Yak" etkinliği düzenlendi.

 

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra on binlerce Bordo-Mavili taraftarın katıldığı etkinlikte sanatçılar da sahne aldı. TS Club standına büyük ilgi gösteren taraftarlar, horon oynadı, çeşitli etkinliklere katılarak gönüllerince eğlendi.

 

Başkan Ahmet Ağaoğlu yaptığı konuşmada, “Biz her sene meşaleyi İstanbul'da yakıyoruz. Buradan Trabzon'a doğru gidiyoruz. Taraftarlarımızla bütünleşmenin en güzel mesajını veriyoruz. Bizbize ve yanyana olduğumuz bir etkinlikteyiz. Bizim sloganımız da bu. Birlik olunca çok güzel oluyoruz. Ve biraz da tehlikeli oluyoruz. Bu yanlış anlaşılmasın, rakiplere güç gösterisi olarak algılanmalı bu. Trabzonspor dünyanın her yerinde taraftarı olan tek kent takımı. Biz bu takıma hizmet etmeye geldik. Bu büyük camiaya layık olmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

Ahmet Ağaoğlu konuşmasının ardından etkinlik kapsamında ilk meşaleyi yaktı. Başkan Ağaoğlu’nun işaretiyle birlikte Sütlüce sahilindeki on binlerce Trabzonspor taraftarı ellerindeki meşaleleri yakarak İstanbul’u Bordo Mavi’ye boyadı. Etkinlik kapsamında havai fişek gösterileri de yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.