Adana Büyükşehir ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı (4)

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.07.2025 - 13:24, Güncelleme: 05.07.2025 - 16:06
 

Adana Büyükşehir ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı (4)

Adana Büyükşehir ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı (4)
CHP İL BAŞKANI: SORUŞTURMA AÇIN AMA SAKIN TUTUKLAMAYIN CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, ilçe belediye başkanları ve gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ailesinin de aralarında bulunduğu vatandaşlar, belediye binası önünde bir araya geldi. Burada açıklama yapan CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, "Zeydan Başkanımıza her şeyin hesabını verecek şekilde soruşturma açın ama sakın tutuklamayın. Zeydan Başkanımıza istediğiniz soruyu sorabilirsiniz, istediğiniz zaman çağırabilirsiniz ama sakın onu tutuklayarak algı operasyonlarıyla hürriyetinden yoksun bırakarak, tutsak ederek sesini duyurmamayı çalışmayın, çünkü o ses Adana’da milyonlar olur” dedi. İl Başkanı Tanburoğlu, bugün gözaltına alınan Antalya Büyükşehir ve Adıyaman belediye başkanlarının da yanında olduklarını kaydetti. (DHA) Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek gözaltına alındı (5)   OĞUL BÖCEK, İTALYA'DA TATİLDE Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile eski gelini Zeynep Kerimoğlu'nun Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor. Partililer, belediye üst düzey yöneticileri ve Başkan Böcek'in akrabalarının emniyet müdürlüğü önündeki bekleyişi sürürken, aynı soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen oğul Mustafa Gökhan Böcek'in ailesi ile tatilde olduğu öğrenildi. Oğul Böcek'in, 3 gün önce eşi Zuhal ve 1 yaşındaki oğlu Muhittin Aslan Böcek ile İtalya'ya gittiği kaydedildi. (DHA)
Adana Büyükşehir ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı (4)

CHP İL BAŞKANI: SORUŞTURMA AÇIN AMA SAKIN TUTUKLAMAYIN

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, ilçe belediye başkanları ve gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ailesinin de aralarında bulunduğu vatandaşlar, belediye binası önünde bir araya geldi. Burada açıklama yapan CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, "Zeydan Başkanımıza her şeyin hesabını verecek şekilde soruşturma açın ama sakın tutuklamayın. Zeydan Başkanımıza istediğiniz soruyu sorabilirsiniz, istediğiniz zaman çağırabilirsiniz ama sakın onu tutuklayarak algı operasyonlarıyla hürriyetinden yoksun bırakarak, tutsak ederek sesini duyurmamayı çalışmayın, çünkü o ses Adana’da milyonlar olur” dedi.

İl Başkanı Tanburoğlu, bugün gözaltına alınan Antalya Büyükşehir ve Adıyaman belediye başkanlarının da yanında olduklarını kaydetti. (DHA)

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek gözaltına alındı (5)

 

OĞUL BÖCEK, İTALYA'DA TATİLDE

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile eski gelini Zeynep Kerimoğlu'nun Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor. Partililer, belediye üst düzey yöneticileri ve Başkan Böcek'in akrabalarının emniyet müdürlüğü önündeki bekleyişi sürürken, aynı soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen oğul Mustafa Gökhan Böcek'in ailesi ile tatilde olduğu öğrenildi. Oğul Böcek'in, 3 gün önce eşi Zuhal ve 1 yaşındaki oğlu Muhittin Aslan Böcek ile İtalya'ya gittiği kaydedildi. (DHA)

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.