Abdulkadir Ömür Söz Verdi

Trabzonspor 06.02.2019 - 18:23, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Abdulkadir Ömür Söz Verdi

Abdülkadir Ömür Söz Verdi   Ligin ikinci yasında beklentilerin uzağında kalan Abdülkadir Ömür, eski günlere döneceğini söyledi.   19 yaşındaki futbolcu, "Balıkesirspor ile oynanan kupa maçından önce arka adalemde sertlik htim. Ancak yine de sahaya çıkıp oynadım. Ağrılarım arttığı için form düşüklüğü yaşadım. Bunun verdiği moral bozukluğuyla birkaç gün canım bir hayli sıkıldı. Ancak şimdi kendimi toparladım. Şu anda eski formumu yakalamak üzereyim. Bundan sonra herkes alışık olduğu Abdülkadir'i sahada görecek. Zaman buldukça köyüme gidiyorum. Oradaki doğal ortam beni rahatlatıyor. Burada hem stres atıyorum hem de kafamı dinliyorum. Köy ortamı bana huzur veriyor" dedi. Trabzonspor'da ile şu ana kadar 60 maça çıkan Ömür, 6 kez fileleri sarsarken, 12 de asist yaptı.

Abdülkadir Ömür Söz Verdi

 

Ligin ikinci yasında beklentilerin uzağında kalan Abdülkadir Ömür, eski günlere döneceğini söyledi.

 

19 yaşındaki futbolcu,

"Balıkesirspor ile oynanan kupa maçından önce arka adalemde sertlik htim. Ancak yine de sahaya çıkıp oynadım. Ağrılarım arttığı için form düşüklüğü yaşadım. Bunun verdiği moral bozukluğuyla birkaç gün canım bir hayli sıkıldı. Ancak şimdi kendimi toparladım. Şu anda eski formumu yakalamak üzereyim. Bundan sonra herkes alışık olduğu Abdülkadir'i sahada görecek. Zaman buldukça köyüme gidiyorum. Oradaki doğal ortam beni rahatlatıyor. Burada hem stres atıyorum hem de kafamı dinliyorum. Köy ortamı bana huzur veriyor" dedi.

Trabzonspor'da ile şu ana kadar 60 maça çıkan Ömür, 6 kez fileleri sarsarken, 12 de asist yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.