Abdülkadir Ömür karantina günlerini geçirdiği köyünde açıklamalarda bulundu

Trabzonspor 22.04.2020 - 11:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Abdülkadir Ömür karantina günlerini geçirdiği köyünde açıklamalarda bulundu

Trabzonspor sosyal medyadan yayınladığı videoyla Abdulkadir Ömür'ü taraftarlarla buluşturdu.
Abdülkadir Ömür karantina günlerini geçirdiği köyünde açıklamalarda bulundu   Futbola başlamasında en önemli etkenin ; Çocukluğumdan itibaren Fatih Tekke videolarını izleyerek ve zamanındaki izleyerek büyüdüm, futbola başlamamdaki sebep diyebilirim. İlk basamakta Trabzonspor’a çıkmak vardı ikinci basamakta şampiyona olmak var inşallah gerçekleştirdim. Şampiyonluktan sonra Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek diyebilirim.   AEK Maçında sakatlanmış ve kötü bir durum olduğunu hissetmiştim. Rize maçında girmiş ve ilk defa giriyor gibiydim. Sahaya çıkarken elim ayağım titremişti. 6 ay futboldan uzak kalmak 1-2 yıl gibi geliyor. A takıma çıkmaya başladıktan sonra altyapıda çok teknik oyunculara sahip.     Köy hayatını ve karantina günlerini hakkında , Kazma tutmayı öğrendik kollarımız o günden bu yana güçlü oldu. Makine tutmayı bayırda koşmayı orada belki biraz daha iyi duruma geldik. Karantinadan sonra insanların farklı duygulara kapılacağını düşünüyorum. Akrabalarımıza gidemez olduk. Bundan sonra insanlar sakinleşmeyi birbirine yardım etmeyi öne çıkarır. Umarım virüs olay bir daha yaşanmaz.     Messi hakkında O dünyanın en iyi futbolcusu zirve diyebilirim. Hem Barcelona hem Messi hayranlığımı herkes biliyor. Yaşanması zor gibi görünüyor ama inşallah Allah nasip eder.  ifadelerini kullandı.
Trabzonspor sosyal medyadan yayınladığı videoyla Abdulkadir Ömür'ü taraftarlarla buluşturdu.

Abdülkadir Ömür karantina günlerini geçirdiği köyünde açıklamalarda bulundu

 

Futbola başlamasında en önemli etkenin ; Çocukluğumdan itibaren Fatih Tekke videolarını izleyerek ve zamanındaki izleyerek büyüdüm, futbola başlamamdaki sebep diyebilirim. İlk basamakta Trabzonspor’a çıkmak vardı ikinci basamakta şampiyona olmak var inşallah gerçekleştirdim. Şampiyonluktan sonra Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek diyebilirim.

 

AEK Maçında sakatlanmış ve kötü bir durum olduğunu hissetmiştim. Rize maçında girmiş ve ilk defa giriyor gibiydim. Sahaya çıkarken elim ayağım titremişti. 6 ay futboldan uzak kalmak 1-2 yıl gibi geliyor. A takıma çıkmaya başladıktan sonra altyapıda çok teknik oyunculara sahip.

 

 

Köy hayatını ve karantina günlerini hakkında , Kazma tutmayı öğrendik kollarımız o günden bu yana güçlü oldu. Makine tutmayı bayırda koşmayı orada belki biraz daha iyi duruma geldik. Karantinadan sonra insanların farklı duygulara kapılacağını düşünüyorum. Akrabalarımıza gidemez olduk. Bundan sonra insanlar sakinleşmeyi birbirine yardım etmeyi öne çıkarır. Umarım virüs olay bir daha yaşanmaz.

 

 

Messi hakkında O dünyanın en iyi futbolcusu zirve diyebilirim. Hem Barcelona hem Messi hayranlığımı herkes biliyor. Yaşanması zor gibi görünüyor ama inşallah Allah nasip eder.  ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.