1461 Trabzon FK, Roda JC’nin Genç Yeteneğiyle 3,5 Yıllık İmzaladı!
1461 Trabzon FK, Roda JC’nin Genç Yeteneğiyle 3,5 Yıllık İmzaladı!
1461 Trabzon FK, Hollanda ekibi Roda JC’den kadrosuna kattığı genç yetenek Emre Çağlar ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
1461 Trabzon FK, Roda JC’nin Genç Yeteneğiyle 3,5 Yıllık İmzaladı!
1461 Trabzon FK, Hollanda ekibi Roda JC’den kadrosuna kattığı genç yetenek Emre Çağlar ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Yönetim Kurulu Üyesi Ersu Kalfa’nın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, "geleceğin yıldız adayı" vurgusu yapıldı.
3.5 Yıllık İmza Atıldı
Yönetim kurulu üyesi Ersu Kalfa, genç oyuncunun potansiyeline olan güvenini şu sözlerle dile getirdi:
"Emre Çağlar’ın kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Genç, potansiyelli ve gelişime açık bir oyuncuyu kadromuza kattık. Hem Emre’ye hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum."
Emre Çağlar: "Mücadele Etmeye Geldim"
Yeni transfer Emre ise hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu:
-
Mutluyum: "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum."
-
Güven Veriyor: "Bana gösterilen güveni sahada karşılamak ve takımımın başarısı için var gücümle mücadele etmek istiyorum."
Trabzon HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.