Yeniden görevlendirilen atama kararları Resmi Gazete'de
Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk kupasını hedefliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen atamalara ilişkin kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre; Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı'nda ve üst kademe kamu yöneticiliklerindeki bazı isimler yeniden görevlendirildi.
Buna göre Cumhurbaşkanlığı Teşkilatında İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı, İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Hasan Doğan, Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur Ünal, Milli Saraylar İdaresi Başkanı Dr. Yasin Yıldız ve Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu yeniden aynı göreve atandı.
Aynı kararnamede Diyanet İşleri Başkanlığı'nda açık olan Başkan Yardımcılıklarına da Prof. Dr. Huriye Martı ve Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı yeniden görevlendirildi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Efsane Aktör Kadir İnanır Yaşamını Yitirdi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Trabzonspor'dan Türk Futbol Tarihinin En Büyük Satışı!




Son Haberler
Yenilenmiş ürünlerde yeni dönem



