google.com, pub-6169601410457476, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Taka61Net
Taka61Net
Bizi Takip Edin
08 Kasım 2024 - 10:26

Trabzonsporlu gençler UEFA gençler liginde fırtına gibi esiyor

Trabzonspor U19 geçen yılın şampiyonu ve bu yılda UEFA Gençler liginde fırtına gibi eserek, Şenol Güneş'e bizde varız dedi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Trabzonsporlu gençler UEFA gençler liginde fırtına gibi esiyor

Trabzonspor U19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi 2. Tur rövanş maçında Karadağ temsilcisi Buducnost Podgorica'yı Trabzon'da 3-1 deplasmanda 5-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Gradski Stadion'da oynanan karşılaşmada, hat-trick yaparak takımına büyük katkı sağlayan Poyraz Efe Yıldırım ön plana çıktı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan genç golcü Poyraz Efe Yıldırım, ilk yarıda takımın durgun bir performans sergilediğini, ancak devre arasında yapılan motivasyon konuşmaları sayesinde ikinci yarıya etkili başladıklarını ifade etti.

Poyraz Efe Yıldırım, 

Öncelikle tüm takım arkadaşlarımızın, teknik ekibimizin, doktorumuzdan malzemecimize kadar herkesin emeğine sağlık. İlk yarıya biraz durgun başladık. Devre arasında hocamızın ve arkadaşlarımızın konuşmalarıyla ikinci yarıya çok iyi başladık ve maçı 5-2 kazandık. İkinci yarıda kalitemizi sahaya yansıttık. Ben de 3 gol atarak takımıma destek oldum, bu yüzden çok mutluyum. Umarım son 16'ya kalıp Avrupa'da Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil ederiz." dedi.

 

TRABZONSPOR U19 Takımı'nın kaptanı Salih Malkoçoğlu,

Trabzonspor’un 19 yaşındaki kaptanı Malkoçoğlu, "Trabzonspor’u ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Turu farklı skorlarla geçtik ama galibiyetlerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Son 16 turu için en iyisini yapacağız. İyi bir takımız. Ligin son şampiyonuyuz. En önemlisi iyi bir takımız. Bunu iki maçta da gösterdik. FK Sarajevo maçları için de iyi çalışacağız ve turu geçeceğiz” diye konuştu.

 

Trabzonspor U19 Takımı, bu galibiyetle UEFA Gençlik Ligi'nde bir üst tura çıkma başarısı gösterdi. Teknik ekibin ve oyuncuların katkısıyla elde edilen bu zafer, Trabzonspor'un genç yeteneklerinin Avrupa sahnesinde de iddialı olduğunu ortaya koydu.

Altyapıda genç yetenekleri barındıran U19 kadrosu böylece Şenol Güneş'e de bu performansla mesaj gönderdi.

Şırnak /Merkez
#trabzonspor #süper lig #uefa gençler ligi

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!