Trabzonsporlu futbolcuların İskenderunspor maçı açıklamaları
Trabzonsporlu futbolcuların İskenderunspor maçı açıklamaları
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci hafta müsabakasında İskenderunspor'a konuk oldu ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.
Trabzonspor deplasmanda İskenderunspor ile berabere kaldı, karşılaşmanın ardından Mendy, Batagov ve Enis Destan'ın açıklamaları
Mendy yaptığı açıklamada,
"Bugün maça başladığımızda iyi bir oyun ortaya koyduk. Zemini düşündüğümüzde iyi bir ortaya koymak zordu. Bugün belki böyle oldu ama önümüzdeki maçlarda zaferler kutlamaya devam edeceğiz" dedi.
Batagov yaptığı açıklamada,
“Maçtan önce baktığımızda ne kadar zor olacağını farkındaydık. Rakibimiz savaşa gelmiş gibiydi. İyi oyun ortaya koymaya çalıştık ancak fırsatlardan yararlanamadık. Grupta bir maçımız daha var, onu da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.
Oynadıkça her maçta daha özgüvenli hissediyorum. Takımı daha başarılı hale getirmeye çalışıyorum,” dedi.
Enis yaptığı açıklamada,
“Rakibimizi tebrik ederiz. Trabzonspor’a yakışmayan bir skor oldu. Net pozisyonlara girdik ancak değerlendiremedik. Neden iyi gitmediğini hafta içi analizlerle öğreneceğiz. İskenderunspor’a başarılar diliyorum. Kendime güveniyorum, oynayan arkadaşlar iyi gidiyorlar. Trabzonspor formasını terletmek istiyorum. %100’ümü vererek elimden geleni yapmak istiyorum," dedi.
Trabzon HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.