Trabzonspor'da Djaniny ile yollar ayrıldı
Bordo-mavililerden yapılan resmi açıklamada; 32 yaşındaki golcünün Al Fateh kulübüne transfer olduğu ifade edildi. Fırtına'nın transfer ücreti olarak 1 milyon 80 bin dolar kazanacağı belirtildi.
Trabzonspor'da Djaniny ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz sezonu Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Sharjah FC'de kiralık olarak geçiren 32 yaşındaki futbolcunun yeni adresi belli oldu.
Bordo-mavililerden yapılan resmi açıklamada; Djaniny'nin Al Fateh kulübüne transfer olduğu ifade edildi. Fırtına bu transferden 1 milyon 80 bin dolar bonservis geliri elde edecek.
Trabzonspor'dan yapılan açıklama...
Profesyonel futbolcumuz Jorge Djaniny Tavares Semedo'nun, Al Fateh Kulübü'ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Al Fateh Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1.080.000.-USD ödeme yapacaktır.
Şırnak /Merkez
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Trabzonspor'dan Türk Futbol Tarihinin En Büyük Satışı!







