google.com, pub-6169601410457476, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Taka61Net
Taka61Net
Bizi Takip Edin
09 Kasım 2018 - 22:43 - Güncellenme: 13 Ekim 2020 - 17:05 G: 13 Ekim 2020 - 17:05

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın Malatya Mağlubiyeti Açıklamaları

Teknik Direktör Ünal Karaman 5-0'lık mağlubiyetle sonuçlanan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın Malatya Mağlubiyeti  Açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın Malatya Mağlubiyeti  Açıklamaları

Teknik Direktör Ünal Karaman 5-0'lık mağlubiyetle sonuçlanan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Üzgün olduğunu belirten Karaman, ''Kaybettiğimiz için üzgünüm. Hele ki böyle bir skorla kaybedince üzüntüm daha da artıyor. İlk yarı içeriye 2-0 girdik ama oyun olarak baktığımızda bizi ümitlendiren bir oyun vardı. Bulduğumuz pozisyonlar var. İkinci yarıya da çıkarken maçı çevirebileceğimiz umuduyla çıktık. Ama ikinci yarının hemen başında yediğimiz iki gol bizi oyun olarak da moral olarak da geriye itti. Kabul edilebilecek bir skor değil, çok ağır bir skor. Evet futbolun içinde her şey var ama bizim tarzımızdaki takımların kolay kolay hazmedebileceği bir sonuç değil. Onun için çok üzgünüm. Camiamız adına, gönül verenler adına çok üzgünüm. Özrümüzü kabul etsinler'' dedi.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!