google.com, pub-6169601410457476, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Taka61Net
Taka61Net
Bizi Takip Edin
19 Ekim 2022 - 19:48 - Güncellenme: 19 Ekim 2022 - 21:13 G: 19 Ekim 2022 - 21:13

Trabzonspor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

- Sol ayak bileğine darbe alan Marek Hamsik, antrenmanı yarıda bıraktı

0 Okunma 0 Paylaşım
Trabzonspor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek Trabzonspor, maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanında, kas spazmı yaşayan Djaniny ile Emrehan Gedikli yer almadı.

Isınma ve koşunun ardından dar alanda pas çalışması yapan bordo-mavililer, çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Antrenmanı takip eden gazetecilerin yanına gelerek bir süre sohbet eden teknik direktör Avcı, "Cumartesi günü maç ve sonrasında yoğun bir trafiğe yeniden giriyoruz. Öncekinden bir tık daha hafif. Geçen hafta çok acayipti." diye konuştu.

Öte yandan, antrenmanda girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kalan tecrübeli futbolcu Marek Hamsik sakatlık yaşadı. Sol ayak bileğine buz uygulanan futbolcu, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Trabzonspor’da taç antrenörü Thomaz Gronnemark, Sivasspor maçı öncesi yapılan antrenmanda yer aldı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Şırnak /Merkez
#Demir Grup Sivasspor #FUTBOL #Marek Hamşik #SÜPER LİG #Trabzonspor

Video

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!