Trabzonspor, Bellona Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor 24.01.2025 - 23:22, Güncelleme: 24.01.2025 - 23:26
 

Trabzonspor, Bellona Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Bellona Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Bellona Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular, ısınmanın ardından topa sahip olma ve taktiksel oyun çalışması gerçekleştirdi. Antrenman kuvvet çalışması ile sona erdi. Trabzonspor, yarın yapacağı çift antrenmanla Bellona Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek.
Trabzonspor, Bellona Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Bellona Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular, ısınmanın ardından topa sahip olma ve taktiksel oyun çalışması gerçekleştirdi. Antrenman kuvvet çalışması ile sona erdi.

Trabzonspor, yarın yapacağı çift antrenmanla Bellona Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.