Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan’dan basın açıklaması

Trabzonspor 09.08.2023 - 21:34, Güncelleme: 09.08.2023 - 21:34

Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan’dan basın açıklaması

Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan’dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye ziyaret. Sonrasında basın açıklaması.
Ertuğrul Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen nezaket ziyaretinde Doğan; Trendyol Süper Lig 2023-24 sezonunda şaibe ve kaostan uzak, adalet duygusuyla hareket edilmesi ve hiçbir kulübün ayrıcalık görmemesi gerektiğini belirtti. TFF Başkanı Büyükekşi de aynı görüşte olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ertuğrul Doğan, ziyaret sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada yeni sezonun tüm kulüpler için hayırlı olmasını dilediğini belirterek, “İnşallah her takım için adaletin ön planda olduğu güzel, sağlıklı ve sakatlık olmadan bir sezon geçiririz. Federasyon Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi de bu konularda aynı fikirde olduğunu bizimle paylaştı” dedi. Trabzonspor Başkanı Doğan, şöyle devam etti: “Stadyum isim sponsorluğumuzu açıkladık. Trabzonspor için çok önemli bir anlaşma oldu. Bizim tarihimizin de en önemli sponsorluk anlaşması. Ek gelirler de var içerisinde, zaman içerisinde açıklayacağımız. Önümüzdeki günlerde çok detaylı bir açıklamayla Papara ile lansman yapacağız. Trabzonspor camiasının, rakipleriyle mücadele etmesi için içeridekilerle bir olması lazım. Ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Bugüne kadar 70 milyon Euro’yu bulan nakit akışı sağladık. Bizim bu sorunları aşmamız için camianın her türlü gücünün bir arada olması gerekiyor. Taraftarımızın özellikle takımına sahip çıkması lazım. Cuma günü Antalyaspor maçında tribünleri doldurmamız gerekiyor. Takım olarak, yeni sezon öncesi takviye çalışmalarımız devam ediyor. Hocamız Nenad Bjelica’dan liste aldık, bu liste üzerinden ilerliyoruz. Yönetim kurulumuz sabah akşam çalışıyor. 4 aylık bir yönetimiz, bu süreçte 70 milyon Euro’yu bulan sponsorluk anlaşması yapıldı. Bunun 30 milyon Euro’su kulübe girdi. Bunlara rağmen ciddi borç yükü devam ediyor. Tüm bunların üzerinden geçip aynı zamanda transfer yapmak istiyoruz ama transfer yapmak sadece parayı vermekle olan bir şey değil. Elimizde bir sürü oyuncu var. Bunları bir şekilde çıkarmamız lazım. Gitmeleri için başka maliyetler var. Çünkü oyuncuların elinde ciddi kontratlar bulunuyor. Gitmek için bunların paralarını istiyorlar. Dolayısıyla hepsini bir arada götürmeliyiz.” Ertuğrul Doğan, “Süreç zor. İlk gün söz verdiğimiz gibi her türlü konunun üzerinden gelebilecek güce sahibiz. Taraftarımız bize inansın. Oyuncusuna, takımına ve hocasına sahip çıksın. Bizim onlardan tek isteğimiz bu. Bizim rakiplerle bir işimiz yok. Yaptıkları transferler camialarını bağlar. Bu bedelleri kendileri ödeyecek. Her şey yapılan transfer ile bitmiyor. Trabzonspor geçen yıl tarihinin en pahalı kadrosunu kurdu. Sonuçlar ortada. Sahada birlik olmadığı sürece, oynattığın oyuncunun parasını ödemediğin sürece kurduğun kadronun bir anlamı yok. Biz şu anda sahada bir olmaya, mücadele etmeye ve kuracağımız kadronun parasını ödeyebilmeye odaklandık. Trabzonspor takımı her zaman zirve yarışında olacak, her türlü mücadelesinde olacağız” diye sözlerini tamamladı.

Trabzonspor Başkanı Doğan, şöyle devam etti:

Ertuğrul Doğan,

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.