Samsun'da kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.02.2025 - 08:38, Güncelleme: 18.02.2025 - 08:43
 

Samsun'da kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Samsun'da kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi
SAMSUN,(DHA)- SAMSUN'da gece başlayan ve etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün birçok ilçede eğitime 1 gün ara verildi. Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle 19 Mayıs, Asarcık, Ayvacık, Havza, Kavak, Ladik ve Vezirköprü ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı. Atakum, Bafra, Salıpazarı ve Tekkeköy ilçelerinde sadece taşıma yoluyla eğitime devam eden öğrenciler de bugün izinli sayılacak. Canik ve İlkadım ilçelerinde de taşımalı eğitim yapılan okullara ara verildi. (DHA)  
Samsun'da kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

SAMSUN,(DHA)- SAMSUN'da gece başlayan ve etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün birçok ilçede eğitime 1 gün ara verildi.

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle 19 Mayıs, Asarcık, Ayvacık, Havza, Kavak, Ladik ve Vezirköprü ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı. Atakum, Bafra, Salıpazarı ve Tekkeköy ilçelerinde sadece taşıma yoluyla eğitime devam eden öğrenciler de bugün izinli sayılacak. Canik ve İlkadım ilçelerinde de taşımalı eğitim yapılan okullara ara verildi. (DHA)

 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.