Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, Özbekistan’da tarih yazdı

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.04.2025 - 21:55, Güncelleme: 15.04.2025 - 21:55
 

Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, Özbekistan’da tarih yazdı

Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, Özbekistan’da tarih yazdı
İSTANBUL, (DHA)- REGNUM Carya PUBG Mobile Takımı, Özbekistan’da şampiyon olarak tarih yazdı. Bu yıl Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te gerçekleşen ve dünyanın dört bir tarafından en prestijli takımlarının mücadele ettiği PUBG Mobile Global Open 2025’te Regnum Carya Esports şampiyon oldu. Geçtiğimiz yılın en büyük turnuvası olan PUBG Mobile Global Championship, namıdeğer Dünya Şampiyonası’nda dünya ikinciliği başarısını gösteren Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, bu başarısıyla birlikte PMGO 2025’in finallerine doğrudan davet hakkı kazandı. İki gün boyunca dominant bir performans gösteren Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, Özbekistan’da şampiyonluğa ulaşarak kupanın sahibi oldu.KUPAYI ALİ ŞAFAK ÖZTÜRK'E GÖTÜRDÜLERÖzbekistan'da gerçekleşen PMGO 2025'te şampiyon olarak ülkemize unutulmaz bir başarı kazandıran Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, kupayla birlikte Türkiye'ye döndü. Şampiyon takım, Antalya'da Regnum Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, Başkan Yardımcısı Eser Demir ve Yönetim Kurulu Temsilcisi Ender Baran ile bir araya geldi.FOTOĞRAFLI
Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, Özbekistan’da tarih yazdı

İSTANBUL, (DHA)- REGNUM Carya PUBG Mobile Takımı, Özbekistan’da şampiyon olarak tarih yazdı. Bu yıl Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te gerçekleşen ve dünyanın dört bir tarafından en prestijli takımlarının mücadele ettiği PUBG Mobile Global Open 2025’te Regnum Carya Esports şampiyon oldu.

Geçtiğimiz yılın en büyük turnuvası olan PUBG Mobile Global Championship, namıdeğer Dünya Şampiyonası’nda dünya ikinciliği başarısını gösteren Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, bu başarısıyla birlikte PMGO 2025’in finallerine doğrudan davet hakkı kazandı. İki gün boyunca dominant bir performans gösteren Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, Özbekistan’da şampiyonluğa ulaşarak kupanın sahibi oldu.

KUPAYI ALİ ŞAFAK ÖZTÜRK'E GÖTÜRDÜLER

Özbekistan'da gerçekleşen PMGO 2025'te şampiyon olarak ülkemize unutulmaz bir başarı kazandıran Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, kupayla birlikte Türkiye'ye döndü. Şampiyon takım, Antalya'da Regnum Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, Başkan Yardımcısı Eser Demir ve Yönetim Kurulu Temsilcisi Ender Baran ile bir araya geldi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.