google.com, pub-6169601410457476, DIRECT,
Taka61Net
Taka61Net
Bilinmiyor
Trabzon · 21°C
Bizi Takip Edin
11 Ocak 2025 - 14:29 - Güncellenme: 11 Ocak 2025 - 20:25 G: 11 Ocak 2025 - 20:25

Kar Ragbi Türkiye Şampiyonası Erciyes’te başladı

Kar Ragbi Türkiye Şampiyonası Erciyes’te başladı

0 Okunma 0 Paylaşım
Kar Ragbi Türkiye Şampiyonası Erciyes’te başladı

Kar Ragbi Türkiye Şampiyonası Erciyes’te başladı

İlyas KAPLAN/KAYSERİ,(DHA) - Kar Ragbi Türkiye Şampiyonası çeşitli şehirlerinden gelen 5 erkek ve 5 kadın takımında yer alan 120 sporcunun katılımıyla başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ'nin ev sahipliğinde Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenen Erciyes Kar Ragbi Türkiye Şampiyonası grup maçlarıyla start aldı. Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı’da yer alan sahada şampiyonanın ilk gününde grup maçları oynandı. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelen 5 erkek ve 5 kadın takımında yer alan 120 sporcunun katıldığı yarışlar yarın sona erecek. Ragbi Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve Eski Ragbi Milli Takım Sporcusu Mehmet Kahveci, “Bu düzenlenen kar ragbisinin federasyon tarafından 2025 yılının ilk organizasyonu durumunda. Yaz fikstürümüz çok yoğun. Kar ragbisini de 2 yıldır düzenliyoruz. Bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

Erciyes AŞ Genel Müdürü Zafer Akşehirlioğlu ise, “Yaz aylarında Erciyes Yüksek Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde ragbi müsabakalarına ev sahipliği yapmıştık. Kışın da kar üstünde yapıyoruz. Erciyes kış sporlarının yanı sıra kar voleybolu ve ragbi gibi ekstrem sporlara da ev sahipliği yapıyor. Erciyes kar üzerinde yapılabilen her spora uygun” dedi.

FOTOĞRAFLI

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Kar Ragbisi yarışları,

- Ragbi Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve Eski Ragbi Milli Takım Sporcusu Mehmet Kahveci’nin konuşması,

- Erciyes AŞ Genel Müdürü Zafer Akşehirlioğlu’nun konuşması

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!