Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi bugün yapılacak

Trabzonspor 06.11.2019 - 11:07, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi bugün yapılacak

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi bugün yapılacak   Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni bugün saat 15.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak.   Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan ZTK 5. Eleme Turu'nda, Süper Lig'den bu turda dahil olacak olan Beşiktaş A.Ş., BTCTURK Yeni Malatyaspor, Galatasaray A.Ş., Medipol Başakşehir FK ve Trabzonspor A.Ş. takımları ile ZTK 4. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek.   Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.     Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimine katılacak takımlar:   SERİ BAŞI SERİ BAŞI OLMAYAN ANTALYASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. AYTEMİZ ALANYASPOR ALTAY BEŞİKTAŞ A.Ş. ALTINORDU BTC TURK YENİ MALATYASPOR ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR BURSASPOR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. ESENLER EROKSPOR DEMİR GRUP SİVASSPOR EYÜPSPOR FENERBAHÇE A.Ş. FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. GALATASARAY A.Ş. HEKİMOĞLU TRABZON GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. İSTANBULSPOR A.Ş. GÖZTEPE A.Ş. KEÇİÖRENGÜCÜ İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR KIRKLARELİSPOR KASIMPAŞA A.Ş. MANİSA FUTBOL KULÜBÜ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK TUZLASPOR A.Ş. TRABZONSPOR A.Ş. VAN SPOR FUTBOL KULÜBÜ YUKATEL DENİZLİSPOR YILPORT SAMSUNSPOR  

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi bugün yapılacak

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni bugün saat 15.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak.

 

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan ZTK 5. Eleme Turu'nda, Süper Lig'den bu turda dahil olacak olan Beşiktaş A.Ş., BTCTURK Yeni Malatyaspor, Galatasaray A.Ş., Medipol Başakşehir FK ve Trabzonspor A.Ş. takımları ile ZTK 4. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek.

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.

 

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimine katılacak takımlar:

 

SERİ BAŞI

SERİ BAŞI OLMAYAN

ANTALYASPOR A.Ş.

ADANASPOR A.Ş.

AYTEMİZ ALANYASPOR

ALTAY

BEŞİKTAŞ A.Ş.

ALTINORDU

BTC TURK YENİ MALATYASPOR

ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR

BURSASPOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR

ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.

ESENLER EROKSPOR

DEMİR GRUP SİVASSPOR

EYÜPSPOR

FENERBAHÇE A.Ş.

FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.

GALATASARAY A.Ş.

HEKİMOĞLU TRABZON

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.

İSTANBULSPOR A.Ş.

GÖZTEPE A.Ş.

KEÇİÖRENGÜCÜ

İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR

KIRKLARELİSPOR

KASIMPAŞA A.Ş.

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK

TUZLASPOR A.Ş.

TRABZONSPOR A.Ş.

VAN SPOR FUTBOL KULÜBÜ

YUKATEL DENİZLİSPOR

YILPORT SAMSUNSPOR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.