Yomraspor'da 8 oyuncu ile anlaşma sağlandı

Spor 30.05.2018 - 11:23, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Yomraspor'da 8 oyuncu ile anlaşma sağlandı

TFF 3. Lig ekiplerinden Yomraspor, iç transferde 8 oyuncu ile anlaşma sağladı.
Yomraspor'da 8 oyuncu ile anlaşma sağlandı     TRABZON (AA) - TFF 3. Lig ekiplerinden Yomraspor, iç transferde 8 oyuncu ile anlaşma sağladı.   Kulüp Başkanı Haydar Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi iç ve dış transfer için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. İç transferde dün akşam itibarıyla sona yaklaştıklarını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:   "Şenol Özyurt, Münür Satılmış, Hamit Bayraktar, Sinan Altınel, Mehmetcan Köse, Ali Özgür Basa, Yasin Reis ve Mahmut Emin Emir olmak üzere 8 oyuncumuz ile anlaşmış bulunmaktayız. Birkaç oyuncu ile daha görüşmelerimiz sürüyor. Dış transferde ise hocamızın raporu doğrultusunda kadromuza 3 ya da 5 oyuncu takviyesi yapmayı planlıyoruz."  
TFF 3. Lig ekiplerinden Yomraspor, iç transferde 8 oyuncu ile anlaşma sağladı.

Yomraspor'da 8 oyuncu ile anlaşma sağlandı

 
 

TRABZON (AA) - TFF 3. Lig ekiplerinden Yomraspor, iç transferde 8 oyuncu ile anlaşma sağladı.

 

Kulüp Başkanı Haydar Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi iç ve dış transfer için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

İç transferde dün akşam itibarıyla sona yaklaştıklarını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

 

"Şenol Özyurt, Münür Satılmış, Hamit Bayraktar, Sinan Altınel, Mehmetcan Köse, Ali Özgür Basa, Yasin Reis ve Mahmut Emin Emir olmak üzere 8 oyuncumuz ile anlaşmış bulunmaktayız. Birkaç oyuncu ile daha görüşmelerimiz sürüyor. Dış transferde ise hocamızın raporu doğrultusunda kadromuza 3 ya da 5 oyuncu takviyesi yapmayı planlıyoruz."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.