Unutulmaz sanatçı Erkan Ocaklı anılacak!

Genel 26.11.2019 - 18:01, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Unutulmaz sanatçı Erkan Ocaklı anılacak!

Ortahisar Belediyesi, Karadeniz müziğinin unutulmaz sanatçısı Erkan Ocaklı'yı ölüm yıldönümünde anma gecesi düzenliyor.
Unutulmaz sanatçı Erkan Ocaklı anılacak!   Ortahisar Belediyesi, Karadeniz müziğinin unutulmaz sanatçısı Erkan Ocaklı'yı ölüm yıldönümünde anma gecesi düzenliyor.   27 Kasım'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi(AKM)'de saat 18.00'da başlayacak programa Karadeniz müziğinin usta sanatçıları İbrahim Can, Onay Şahin, Adnan Yılmaz, Abdurrahman Yazıcı, Yusuf Cemal Keskin ve Pelin Karaağaçlı katılacak. Anma programına katılan sanatçılar Erkan Ocaklı'nın şarkılarını seslendirecek.   "KARADENİZ MÜZİĞİNE KALİTE GETİRDİ"   Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Erkan Ocaklı'nın gerek besteleriyle gerekse söz yazarlığıyla Karadeniz müziğine çok büyük katkılarının olduğunu dile getirdi. Genç, "Hepimiz Erkan Ocaklı'nın güzel aynı zamanda da duygusal olan şarkılarıyla büyüdük. Hâlâ daha dinledikçe onun şarkılarının ve bestelerinin hiçbir zaman eskimediğini görüyoruz. Tıpkı eski günlerdeki gibi, duygu seline kapılıyoruz. Kendisine "Büyük Usta" ve "Türkü Baba" unvanlarının verilmesinin ne kadar yerinde olduğunu görüyoruz. Bu anlamda Karadeniz müziğinin kaliteli, nitelikli bir yapıya kavuşmasında ve belli bir seviyeyi yakalamasında merhum sanatçımız Erkan Ocaklı'nın gayretlerini hiçbir zaman unutmayacağız. Hem söz yazarı, hem bestekâr hem de icracı olarak Karadeniz müziğine çok büyük katkılar yaptı. Karadeniz müziğinin yurt çapında tanınmasında ve sevilmesinde Erkan Ocaklı'nın çok önemli bir payı vardır. Bütün vatandaşlarımızı merhum sanatçımız Erkan Ocaklı'yı anma programına davet ediyoruz. Merhum sanatçımız Erkan Ocaklı'ya da bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet ve minnet diliyoruz." diye konuştu.
Ortahisar Belediyesi, Karadeniz müziğinin unutulmaz sanatçısı Erkan Ocaklı'yı ölüm yıldönümünde anma gecesi düzenliyor.

Unutulmaz sanatçı Erkan Ocaklı anılacak!

 

Ortahisar Belediyesi, Karadeniz müziğinin unutulmaz sanatçısı Erkan Ocaklı'yı ölüm yıldönümünde anma gecesi düzenliyor.

 

27 Kasım'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi(AKM)'de saat 18.00'da başlayacak programa Karadeniz müziğinin usta sanatçıları İbrahim Can, Onay Şahin, Adnan Yılmaz, Abdurrahman Yazıcı, Yusuf Cemal Keskin ve Pelin Karaağaçlı katılacak. Anma programına katılan sanatçılar Erkan Ocaklı'nın şarkılarını seslendirecek.

 

"KARADENİZ MÜZİĞİNE KALİTE GETİRDİ"

 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Erkan Ocaklı'nın gerek besteleriyle gerekse söz yazarlığıyla Karadeniz müziğine çok büyük katkılarının olduğunu dile getirdi. Genç, "Hepimiz Erkan Ocaklı'nın güzel aynı zamanda da duygusal olan şarkılarıyla büyüdük. Hâlâ daha dinledikçe onun şarkılarının ve bestelerinin hiçbir zaman eskimediğini görüyoruz. Tıpkı eski günlerdeki gibi, duygu seline kapılıyoruz. Kendisine "Büyük Usta" ve "Türkü Baba" unvanlarının verilmesinin ne kadar yerinde olduğunu görüyoruz. Bu anlamda Karadeniz müziğinin kaliteli, nitelikli bir yapıya kavuşmasında ve belli bir seviyeyi yakalamasında merhum sanatçımız Erkan Ocaklı'nın gayretlerini hiçbir zaman unutmayacağız. Hem söz yazarı, hem bestekâr hem de icracı olarak Karadeniz müziğine çok büyük katkılar yaptı. Karadeniz müziğinin yurt çapında tanınmasında ve sevilmesinde Erkan Ocaklı'nın çok önemli bir payı vardır. Bütün vatandaşlarımızı merhum sanatçımız Erkan Ocaklı'yı anma programına davet ediyoruz. Merhum sanatçımız Erkan Ocaklı'ya da bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet ve minnet diliyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.