Ünal Karaman ve Hüseyin Türkmen Basel Maçı Öncesi Basın Toplantısında

Trabzonspor 10.12.2019 - 11:09, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman ve Hüseyin Türkmen Basel Maçı Öncesi Basın Toplantısında

Trabzonspor Basel maçı antrenman ve basın toplantısı programı
Ünal Karaman ve Hüseyin Türkmen Basel Maçı Öncesi Basın Toplantısında   Trabzonspor Basel maçı antrenman ve basın toplantısı programı   UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Basel karşılaşması öncesinde Trabzonspor  ile Basel’in yapacağı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.   Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile futbolcu Hüseyin Türkmen’in katılacağı basın toplantısı 11 Aralık Çarşamba günü 17.30’da St.Jakob-Park Stadyumu’nda gerçekleştirilecektir.   Basın toplantısının ardından 18.00’de yine St.Jakob-Park Stadyumu’nda yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecektir.   Ev sahibi takım Basel ise aynı gün (11 Aralık Çarşamba) 10.30’da St.Jakob-Park Stadyumu 19/20 numaralı sahada antrenman gerçekleştirecektir. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacaktır. Basel’in basın toplantısı ise 14.00’te St.Jakob-Park Stadyumu toplantı salonunda düzenlenecektir.
Trabzonspor Basel maçı antrenman ve basın toplantısı programı

Ünal Karaman ve Hüseyin Türkmen Basel Maçı Öncesi Basın Toplantısında

 

Trabzonspor Basel maçı antrenman ve basın toplantısı programı

 

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Basel karşılaşması öncesinde Trabzonspor  ile Basel’in yapacağı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.

 

Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile futbolcu Hüseyin Türkmen’in katılacağı basın toplantısı 11 Aralık Çarşamba günü 17.30’da St.Jakob-Park Stadyumu’nda gerçekleştirilecektir.

 

Basın toplantısının ardından 18.00’de yine St.Jakob-Park Stadyumu’nda yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecektir.

 

Ev sahibi takım Basel ise aynı gün (11 Aralık Çarşamba) 10.30’da St.Jakob-Park Stadyumu 19/20 numaralı sahada antrenman gerçekleştirecektir. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacaktır. Basel’in basın toplantısı ise 14.00’te St.Jakob-Park Stadyumu toplantı salonunda düzenlenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.