Ünal Karaman'ın Basel maçı açıklamaları

Trabzonspor 04.10.2019 - 00:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman'ın Basel maçı açıklamaları

Ünal Karaman'ın Basel maçı açıklamaları   Teknik Direktör Ünal Karaman UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan ve 2-2’lik beraberlikle tamamlanan karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.   Müsabakanın kısa bir değerlendirmesini yapan Ünal Karaman, “Evimizde oynadığımız müsabakayı kazanmak istiyorduk ama her şeye rağmen oyuncularımın gösterdiği mücadeleden memnunum. Görev verdiğimiz arkadaşlar, özellikle fazla forma şansı bulamayıp görev verdiğimiz arkadaşların niyetleri son derece olumlu. Attığımız golün hemen sonrasındaki pozisyonun kalemizde gol olması bizi oldukça üzdü. Bu mücadelenin karşılığı galibiyet olmalıydı diye düşünüyorum. Her şeye rağmen gelen taraftarımıza sahada futbol oynamaya çalışan, mücadele etmeye çalışan bir takım izlettiğimiz için memnunum” dedi

Ünal Karaman'ın Basel maçı açıklamaları

 

Teknik Direktör Ünal Karaman UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan ve 2-2’lik beraberlikle tamamlanan karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Müsabakanın kısa bir değerlendirmesini yapan Ünal Karaman, “Evimizde oynadığımız müsabakayı kazanmak istiyorduk ama her şeye rağmen oyuncularımın gösterdiği mücadeleden memnunum. Görev verdiğimiz arkadaşlar, özellikle fazla forma şansı bulamayıp görev verdiğimiz arkadaşların niyetleri son derece olumlu. Attığımız golün hemen sonrasındaki pozisyonun kalemizde gol olması bizi oldukça üzdü. Bu mücadelenin karşılığı galibiyet olmalıydı diye düşünüyorum. Her şeye rağmen gelen taraftarımıza sahada futbol oynamaya çalışan, mücadele etmeye çalışan bir takım izlettiğimiz için memnunum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.