Trabzonspor yönetimi ve futbolcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Trabzonspor 02.09.2020 - 15:43, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor yönetimi ve futbolcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor yönetimi ve futbolcularını kabul etti
Trabzonspor yönetimi ve futbolcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor yönetimi ve futbolcularını kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerini, Teknik Direktör Eddie Newton ve A Takım futbolcularını bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.   Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmasının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu tebrik için aradı ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etti. Külliye’de bugün gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Başkan Ahmet Ağaoğlu nezdinde Trabzonspor’a yeni sezonda başarı dileklerini iletti.   Ziyaretin anısına Başkan Ahmet Ağaoğlu, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a üzerinde ismi yazılı yeni sezon forma hediye etti. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerine, Teknik Direktör Eddie Newton ve futbolculara, Türkiye Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bordo Mavililer , yanlarında zafere uzandıkları Türkiye Kupası'nı da getirdi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor yönetimi ve futbolcularını kabul etti

Trabzonspor yönetimi ve futbolcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor yönetimi ve futbolcularını kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerini, Teknik Direktör Eddie Newton ve A Takım futbolcularını bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

 

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmasının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu tebrik için aradı ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etti. Külliye’de bugün gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Başkan Ahmet Ağaoğlu nezdinde Trabzonspor’a yeni sezonda başarı dileklerini iletti.

 

Ziyaretin anısına Başkan Ahmet Ağaoğlu, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a üzerinde ismi yazılı yeni sezon forma hediye etti. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerine, Teknik Direktör Eddie Newton ve futbolculara, Türkiye Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bordo Mavililer , yanlarında zafere uzandıkları Türkiye Kupası'nı da getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.