Trabzonspor Yakutel Denizlispor’u konuk ediyor muhtemel 11’ler

Trabzonspor 16.01.2020 - 09:27, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Yakutel Denizlispor’u konuk ediyor muhtemel 11’ler

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında yarın konuk edeceği Yukatel Denizlispor karşısından rövanş maçı öncesi avantajlı skor ile ayrılmak istiyor.
Trabzonspor Yakutel Denizlispor’u konuk ediyor muhtemel 11’ler   Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında yarın konuk edeceği Yukatel Denizlispor karşısından rövanş maçı öncesi avantajlı skor ile ayrılmak istiyor.   Bu sezon hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda zirve hedefleyen Trabzonspor, kupa son 16 turu ilk maçında yarın sahasında Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Bordo-mavililer bu maçı kazanarak 23 Ocak'ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avantaj elde etmek istiyor.     Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür ile Ahmet Canbaz'ın sakatlıkları bulunuyor. Transfer görüşmeleri için izin verilen Avdijaj da kadroda yer almayacak. Ayrıca sakatlıkları nedeniyle hafta boyunca takımla yeteri kadar çalışma imkanı bulmayan Novak, Uğurcan ve Sturridge'nin de dinlendirilmesi muhtemel olarak görünüyor.   Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir İlk Resmi Maçına Çıkacak   Teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından devre arası takımın başına geçen Hüseyin Çimşir, Denizlispor maçıyla birlikte ilk kez taraftarı önünde Trabzonspor'un başında ilk resmi sınavına çıkacak.     Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:   Erce,Pereira, Hüseyin, Campi, Kamil Ahmet, Mikel, Sosa, Abdulkadir,(Ndiaye) Ekuban, Nwakaeme, Sörloth.   SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz CEZALI: Yok BİLET FİYATLARI:   Batı Alt VIP Tribün 75 TL, Batı Alt VIP Tribün 60 TL, Batı Alt VIP Tribün 50 TL, Batı Alt VIP Tribün 40 TL, Kategori 1 Batı Alt Tribün / Batı Üst Tribün 30 TL, Kategori 2 Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün 25 TL, Kategori 3 Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün 20 TL, Kategori 4 Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün 15 TL, Güney Kale Arkası Kuzey Kale Arkası 10 TL.  
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında yarın konuk edeceği Yukatel Denizlispor karşısından rövanş maçı öncesi avantajlı skor ile ayrılmak istiyor.

Trabzonspor Yakutel Denizlispor’u konuk ediyor muhtemel 11’ler

 

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında yarın konuk edeceği Yukatel Denizlispor karşısından rövanş maçı öncesi avantajlı skor ile ayrılmak istiyor.

 

Bu sezon hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda zirve hedefleyen Trabzonspor, kupa son 16 turu ilk maçında yarın sahasında Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Bordo-mavililer bu maçı kazanarak 23 Ocak'ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avantaj elde etmek istiyor.

 

 

Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür ile Ahmet Canbaz'ın sakatlıkları bulunuyor. Transfer görüşmeleri için izin verilen Avdijaj da kadroda yer almayacak. Ayrıca sakatlıkları nedeniyle hafta boyunca takımla yeteri kadar çalışma imkanı bulmayan Novak, Uğurcan ve Sturridge'nin de dinlendirilmesi muhtemel olarak görünüyor.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir İlk Resmi Maçına Çıkacak

 

Teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından devre arası takımın başına geçen Hüseyin Çimşir, Denizlispor maçıyla birlikte ilk kez taraftarı önünde Trabzonspor'un başında ilk resmi sınavına çıkacak.

 

 

Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

 

Erce,Pereira, Hüseyin, Campi, Kamil Ahmet, Mikel, Sosa, Abdulkadir,(Ndiaye) Ekuban, Nwakaeme, Sörloth.

 

SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI:

 

Batı Alt VIP Tribün 75 TL, Batı Alt VIP Tribün 60 TL, Batı Alt VIP Tribün 50 TL, Batı Alt VIP Tribün 40 TL, Kategori 1 Batı Alt Tribün / Batı Üst Tribün 30 TL, Kategori 2 Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün 25 TL, Kategori 3 Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün 20 TL, Kategori 4 Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün 15 TL, Güney Kale Arkası Kuzey Kale Arkası 10 TL.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.