Trabzonspor’un yeni transferi Fousseni Diabate Trabzon’da

Trabzonspor 25.09.2020 - 09:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un yeni transferi Fousseni Diabate Trabzon’da

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Fousseni Diabate ile anlaşma sağlandı.
Trabzonspor’un yeni transferi Fousseni Diabate Trabzon’da   Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Fousseni Diabate ile anlaşma sağlandı.   Süper Lig'in ilk 2 haftasında 1 puan toplayan Trabzonspor transfer çalışmasına hız vermişti. Bordo Mavililer bir dönem Sivasspor'da da forma giyen Leicester City'nin yıldız futbolcusu Fousseni Diabate'yi kadrosuna kattı.   Premier Lig ekibi Leicester City'den forvet / sağ kanat Fousseni Diabate ile 3 yıllık anlaşma sağlayan Trabzonspor oyuncuyu Trabzon’a getirdi.   Diabate saat 22.10'da Trabzon havalimanından çıkış yaptı ve konaklayacağı otele götürüldü.     Fousseni Diabate kimdir?   Fousseni Diabate, profesyonel kariyerine Fransız ekibi Stade Reims altyapısında başladı. Daha sonra Guingamp B takımına transfer olan 24 yaşındaki futbolcu burada 2 sene geçirdikten sonra Ajaccio'nunb yolunun tuttu.   Ajaccio'da iyi bir performans sergileyerek İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'nin gözüne girdi. Ocak 2018'de 2 milyon euro bonservis bedeliyle İngiltere'nin yolunu tutan Malili futbolcu, 2019'un devre arasında Sivasspor'a kiralandı. 6 ay Türkiye'de oynayan sağ kanat oyuncusu geçen sezonu yine Fransa'da geçirdi. Amiens'te kiralık olarak sezonu geçiren 1.75 boyundaki sol ayaklı futbolcu Trabzonspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayacak.   Piyasa değeri 2.2 milyon euro olan Fousseni Diabate'nin Leicester City'deki sözleşmesi 2022 yılında sona eriyordu.   24 yaşındaki sağ kanat, kariyeri boyunca çıktığı 91 maçta 9 gol atarken, 8 de asist yaptı. Genç futbolcu bu zamana kadar hiç kırmızı kart görmedi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Fousseni Diabate ile anlaşma sağlandı.

Trabzonspor’un yeni transferi Fousseni Diabate Trabzon’da

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Fousseni Diabate ile anlaşma sağlandı.

 

Süper Lig'in ilk 2 haftasında 1 puan toplayan Trabzonspor transfer çalışmasına hız vermişti. Bordo Mavililer bir dönem Sivasspor'da da forma giyen Leicester City'nin yıldız futbolcusu Fousseni Diabate'yi kadrosuna kattı.

 

Premier Lig ekibi Leicester City'den forvet / sağ kanat Fousseni Diabate ile 3 yıllık anlaşma sağlayan Trabzonspor oyuncuyu Trabzon’a getirdi.

 

Diabate saat 22.10'da Trabzon havalimanından çıkış yaptı ve konaklayacağı otele götürüldü.

 

 

Fousseni Diabate kimdir?

 

Fousseni Diabate, profesyonel kariyerine Fransız ekibi Stade Reims altyapısında başladı. Daha sonra Guingamp B takımına transfer olan 24 yaşındaki futbolcu burada 2 sene geçirdikten sonra Ajaccio'nunb yolunun tuttu.

 

Ajaccio'da iyi bir performans sergileyerek İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'nin gözüne girdi. Ocak 2018'de 2 milyon euro bonservis bedeliyle İngiltere'nin yolunu tutan Malili futbolcu, 2019'un devre arasında Sivasspor'a kiralandı. 6 ay Türkiye'de oynayan sağ kanat oyuncusu geçen sezonu yine Fransa'da geçirdi. Amiens'te kiralık olarak sezonu geçiren 1.75 boyundaki sol ayaklı futbolcu Trabzonspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

 

Piyasa değeri 2.2 milyon euro olan Fousseni Diabate'nin Leicester City'deki sözleşmesi 2022 yılında sona eriyordu.

 

24 yaşındaki sağ kanat, kariyeri boyunca çıktığı 91 maçta 9 gol atarken, 8 de asist yaptı. Genç futbolcu bu zamana kadar hiç kırmızı kart görmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.