Trabzonspor'un Kayserispor karşısına çıkacağı ilk 11'i belli oldu

Trabzonspor 25.07.2020 - 20:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un Kayserispor karşısına çıkacağı ilk 11'i belli oldu

Trabzonspor'un Kayserispor karşısına çıkacağı ilk 11'i belli oldu   Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 34. haftasında bu akşam saat 21:00 da Kayserispor'la karşılaşıyor ilk 11 belli oldu.   Trabzonspor Kayserispor karşısına : Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Sörloth 11'i ile çıkıyor.     Yedekler: Erce, Kamil Ahmet, Hosseini, Serkan, Da Costa, Doğan, Guilherme, Bilal, Yusuf Sarı, Koray   Karşılaşmayı yönetecek hakemler;  CÜNEYT ÇAKIR(Hakem)  BAHATTİN DURAN(1. Yardımcı Hakem)  TARIK ONGUN(2. Yardımcı Hakem)  CANER AK(Dördüncü Hakem)    ORHAN TATAR(Temsilci)  AYDIN BALKANLI(Temsilci)  İLKER ÖZKAN(Temsilci)

Trabzonspor'un Kayserispor karşısına çıkacağı ilk 11'i belli oldu

 

Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 34. haftasında bu akşam saat 21:00 da Kayserispor'la karşılaşıyor ilk 11 belli oldu.

 

Trabzonspor Kayserispor karşısına : Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Sörloth 11'i ile çıkıyor.

 

 

Yedekler: Erce, Kamil Ahmet, Hosseini, Serkan, Da Costa, Doğan, Guilherme, Bilal, Yusuf Sarı, Koray

 

Karşılaşmayı yönetecek hakemler;

 CÜNEYT ÇAKIR(Hakem)

 BAHATTİN DURAN(1. Yardımcı Hakem)

 TARIK ONGUN(2. Yardımcı Hakem)

 CANER AK(Dördüncü Hakem)

 

 ORHAN TATAR(Temsilci)

 AYDIN BALKANLI(Temsilci)

 İLKER ÖZKAN(Temsilci)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.