Trabzonspor’un Efsane futbolcusu Kadir Özcan mezarı başında anıldı

Trabzonspor 22.10.2019 - 15:57, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un Efsane futbolcusu Kadir Özcan mezarı başında anıldı

Trabzonspor’un Efsane futbolcusu Kadir Özcan mezarı başında anıldı   Trabzonspor’un Efsane futbolcusu Kadir Özcan için vefatının altıncı yıl dönümünde Akçaabat Dürbinar Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında anma töreni düzenlendi.   Anma törenine Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Sadıklar’ın yanı sıra Teknik Direktör Ünal Karaman, eski Başkan Faruk Özak, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Divan Başkanı Ali Sürmen, eski Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, kalecimiz Uğurcan Çakır, altyapı oyuncuları, eski futbolcu ve yöneticilerle birlikte Kadir Özcan’ın ailesi ve çok sayıda taraftar katıldı.   Kadir Özcan için duaların okunduğu anma töreninin ardından Özcan’ın ailesi tarafından Trabzonspor kulübüne, Kadir Özcan’ın 1975 – 1976 yılında giydiği Bordo – Mavi forma hediye edildi.

Trabzonspor’un Efsane futbolcusu Kadir Özcan mezarı başında anıldı

 

Trabzonspor’un Efsane futbolcusu Kadir Özcan için vefatının altıncı yıl dönümünde Akçaabat Dürbinar Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında anma töreni düzenlendi.

 

Anma törenine Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Sadıklar’ın yanı sıra Teknik Direktör Ünal Karaman, eski Başkan Faruk Özak, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Divan Başkanı Ali Sürmen, eski Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, kalecimiz Uğurcan Çakır, altyapı oyuncuları, eski futbolcu ve yöneticilerle birlikte Kadir Özcan’ın ailesi ve çok sayıda taraftar katıldı.

 

Kadir Özcan için duaların okunduğu anma töreninin ardından Özcan’ın ailesi tarafından Trabzonspor kulübüne, Kadir Özcan’ın 1975 – 1976 yılında giydiği Bordo – Mavi forma hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.