Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman O Bizim Özelimiz

Trabzonspor 20.12.2019 - 10:14, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman O Bizim Özelimiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman O Bizim Özelimiz   Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası 5. turu rövanşında oynanan ve 4-1’lik galibiyetle sonuçlanan Altay maçı sonrası açıklamalarda bulundu.   Turu geçmenin önemli olduğunu belirten Ünal Karaman, "Özellikle ikinci yarı daha derli toplu oynadık. Daha futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Onun karşılığında hem oyun hem sonuç olarak arzu ettiğimizi aldığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi.   İlk yarıda takımın ortaya koyduğu oyunu beğenmediklerini ifade eden Teknik Direktör Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:   "Zaman zaman bu oluyor hayatın içinde. Bulunduğumuz her ortamda yarışın kendimizle olduğunu ifade ediyoruz. Hiçbir oyuncum vermiş olduğu mücadeleyi kategorize edemez. Rakibi o rakip bu rakip diye ayıramaz. Biz başlar bitirir, kendi futbolumuzu oynar, gücümüzü saha içinde ortaya koyarız, kazanırız veya kaybederiz ama bu kabul edilebilir bir oyun tarzı değil. Tarih bunları unutmaz, tarih önce kendisine mesleğine saygı duyan işini en iyi şekilde icra eden insanları, özellikle bizim bulunduğumuz ortamdaki insanları takdir eder. İkinci yarı daha derli toplu futbola yönelik pozisyon içinde anı yaşayan oyuncular vardı; karşılığı oldu. Soyunma odasında neler konuşuldu derseniz; o bizim kendi özelimiz."

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman O Bizim Özelimiz

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası 5. turu rövanşında oynanan ve 4-1’lik galibiyetle sonuçlanan Altay maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Turu geçmenin önemli olduğunu belirten Ünal Karaman, "Özellikle ikinci yarı daha derli toplu oynadık. Daha futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Onun karşılığında hem oyun hem sonuç olarak arzu ettiğimizi aldığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

 

İlk yarıda takımın ortaya koyduğu oyunu beğenmediklerini ifade eden Teknik Direktör Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Zaman zaman bu oluyor hayatın içinde. Bulunduğumuz her ortamda yarışın kendimizle olduğunu ifade ediyoruz. Hiçbir oyuncum vermiş olduğu mücadeleyi kategorize edemez. Rakibi o rakip bu rakip diye ayıramaz. Biz başlar bitirir, kendi futbolumuzu oynar, gücümüzü saha içinde ortaya koyarız, kazanırız veya kaybederiz ama bu kabul edilebilir bir oyun tarzı değil. Tarih bunları unutmaz, tarih önce kendisine mesleğine saygı duyan işini en iyi şekilde icra eden insanları, özellikle bizim bulunduğumuz ortamdaki insanları takdir eder. İkinci yarı daha derli toplu futbola yönelik pozisyon içinde anı yaşayan oyuncular vardı; karşılığı oldu. Soyunma odasında neler konuşuldu derseniz; o bizim kendi özelimiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.