Trabzonspor Partizanı Sörloth'un golüyle 1-0 yendi

Trabzonspor 10.01.2020 - 17:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Partizanı Sörloth'un golüyle 1-0 yendi

Trabzonspor Partizanı Sörloth'un golüyle 1-0 yendi   Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor hazırlık maçında Arnavutluk ekibi Partizani Tiran ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Trabzonspor 1-0 kazanmayı başardı.   Bordo-Mavili takımın tek golünü 22. dakikada Alexander Sörloth kaydetti.   Trabzonspor mücadeleye, Erce, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, K. Ahmet, Sosa, A. Parmak, Ndiaye, Nwakaeme, Sturridge, Sörloth 11 ile başlamıştı.   Bordo-Mavililer ilk hazırlık maçında Bursaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

Trabzonspor Partizanı Sörloth'un golüyle 1-0 yendi

 

Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor hazırlık maçında Arnavutluk ekibi Partizani Tiran ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Trabzonspor 1-0 kazanmayı başardı.

 

Bordo-Mavili takımın tek golünü 22. dakikada Alexander Sörloth kaydetti.

 

Trabzonspor mücadeleye, Erce, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, K. Ahmet, Sosa, A. Parmak, Ndiaye, Nwakaeme, Sturridge, Sörloth 11 ile başlamıştı.

 

Bordo-Mavililer ilk hazırlık maçında Bursaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.