Trabzonspor Krasnodar deplasmanına bu ilk 11 ile çıkıyor

Trabzonspor 07.11.2019 - 19:25, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Krasnodar deplasmanına bu ilk 11 ile çıkıyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C grubunda Rusya temsilcisi Krasnodar ile karşılaşıyor   Bugün (07.11.2019 Perşembe) Krasnodar stadında oynanacak olan karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Frederic Haquette yaracak. Saat 20:55'de başlayacak karşılaşma Bein Sport 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.     Trabzonspor Krasnodar deplasmanına bu ilk 11 ile çıkıyor   TRABZONSPOR: Erce, Hosseini, Campi, Ivanildo, Serkan Asan, Kamil Ahmet, Doğan, Abdurrahim, Ahmet Canbaz, Avdijaj, Muhammet‬   YEDEKLER: Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Novak, Fıratcan, Yusuf, Nwakaeme, Sörloth

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C grubunda Rusya temsilcisi Krasnodar ile karşılaşıyor

 

Bugün (07.11.2019 Perşembe) Krasnodar stadında oynanacak olan karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Frederic Haquette yaracak. Saat 20:55'de başlayacak karşılaşma Bein Sport 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

 

 

Trabzonspor Krasnodar deplasmanına bu ilk 11 ile çıkıyor

 

TRABZONSPOR: Erce, Hosseini, Campi, Ivanildo, Serkan Asan, Kamil Ahmet, Doğan, Abdurrahim, Ahmet Canbaz, Avdijaj, Muhammet‬

 

YEDEKLER: Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Novak, Fıratcan, Yusuf, Nwakaeme, Sörloth

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.