Trabzonspor Kombine ve Gelirlerde rekor kırdı

Trabzonspor 18.10.2019 - 14:22, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Kombine ve Gelirlerde rekor kırdı

Trabzonspor Kombine ve Gelirlerde rekor kırdı   Trabzonspor Kulübünden, kombine satışında bir rekora imza attı. "2019-20 sezonunda sahamızda oynayacağımız resmi maçlarda geçerli olan kombinelerinin genel satışı bitmiştir. Taraftarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı. Kulüp, kombine satışında bir rekora imza attı. "2019-20 sezonunda sahamızda oynayacağımız resmi maçlarda geçerli olan kombinelerinin genel satışı bitmiştir. Taraftarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" açıklamasını yapan Bordo Mavili kulübün bu sezon 33 bin kombine satışı gerçekleştirdiği belirtildi.Fırtına Geçen sezon ise 25 bin kombine satmıştı. Trabzonspor, yeni sezon kombine satışında bir rekora da imza atmış oldu.   Karadeniz ekibi bu sezon maddi anlamda altın çağını yaşıyor, sorunlarından bir bir kurtuluyor.     1-Forma satışları toplamda 135 bin çivarında  2-33 bin kombine satışı ile rekor kırıldı  3-Passolig kartı satışları 17 Bin 465'e ulaştı.  4-76 icra dosyasından 69 tanesi kapatıldı.  5-UEFA'daki dava dosyalarının 3'ü hariç hepsi kapatıldı.  6-UEFA'da kalan 3 dosyada Trabzonspor alacaklı.

Trabzonspor Kombine ve Gelirlerde rekor kırdı

 

Trabzonspor Kulübünden, kombine satışında bir rekora imza attı. "2019-20 sezonunda sahamızda oynayacağımız resmi maçlarda geçerli olan kombinelerinin genel satışı bitmiştir. Taraftarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.

Kulüp, kombine satışında bir rekora imza attı. "2019-20 sezonunda sahamızda oynayacağımız resmi maçlarda geçerli olan kombinelerinin genel satışı bitmiştir. Taraftarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" açıklamasını yapan Bordo Mavili kulübün bu sezon 33 bin kombine satışı gerçekleştirdiği belirtildi.Fırtına Geçen sezon ise 25 bin kombine satmıştı. Trabzonspor, yeni sezon kombine satışında bir rekora da imza atmış oldu.

 

Karadeniz ekibi bu sezon maddi anlamda altın çağını yaşıyor, sorunlarından bir bir kurtuluyor. 

 

 1-Forma satışları toplamda 135 bin çivarında

 2-33 bin kombine satışı ile rekor kırıldı

 3-Passolig kartı satışları 17 Bin 465'e ulaştı.

 4-76 icra dosyasından 69 tanesi kapatıldı.

 5-UEFA'daki dava dosyalarının 3'ü hariç hepsi kapatıldı.

 6-UEFA'da kalan 3 dosyada Trabzonspor alacaklı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.